Στη νέα λοιπόν έκδοση της Αθηνάς το σασί είναι βαρύ και στιβαρό από παχύ αλουμίνιο δουλεμένο σε CNC και τα τροφοδοτικά κάθε καναλιού, τόσο της υψηλής τάσης όσο και των νημάτων, είναι ξεχωριστά, διακριτά και σταθεροποιημένα ώστε ο προενισχυτής να είναι μια απόλυτα dual-mono κατασκευή με chock εξομάλυνσης να υπάρχουν σε κάθε τροφοδοτικό και σε κάθε κανάλι, συνολικά 4.. Η υλοποίηση του κυκλώματος είναι τριοδική τάξης Α με μηδενική ανάδραση, η πλακέτα είναι από τεφλόν όπως και οι βάσεις των λυχνιών, τα δε καλώδια τροφοδοσίας και σήματος είναι μονόκλωνα μονοκρυσταλλικά..

Οι μετασχηματιστές και τα chock είναι φυσικά κατασκευασμένα στο χέρι in house με σίδερα διατομής Μ6, οι πυκνωτές τροφοδοσίας είναι MUNDORF ενώ τα άριστα υλικά που χρησιμοποιούνται συμπληρώνονται με αντιστάσεις AMTRANS και πυκνωτές AMTRANS, NICHICON και NATIONAL.. Αναβαθμισμένα είναι και τα Modules εξόδου με πυκνωτές AMTRANS..

Το ποτενσιόμετρο ρύθμισης της στάθμης είναι το τηλεχειριζόμενο motorized Khozmo Acoustic Shunt Stereo 48 steps με αντιστάσεις 1% που δίνει αρκετά καλή αίσθηση στα βήματα και στην βαθμίδωση της έντασης η ρύθμιση της οποίας αποτελεί και την μοναδική 'πολυτέλεια' αυτοματισμού στο μηχάνημα.. Επίσης αναβαθμισμένος είναι και ο χειροκίνητος rotary επιλογέας πηγών που έδωσε καλύτερη απομόνωση, διαχωρισμό καναλιών και ησυχία..

Το θερμιονικό υλικό αποτελείται από μια ανορθώτρια ΕΖ81 και φυσικά μια 6Η30 ανά κανάλι η δε έξοδος του σήματος είναι ανεστραμμένης φάσης κάτι που μας δείχνει ότι στην ουσία χρησιμοποιείται το ένα τρίοδο από την κάθε 6Η30.. βέβαια αυτό δεν μου επιβεβαιώθηκε από τον κατασκευαστή ο οποίος μου εξήγησε ότι χρησιμοποιεί μια διαφορετική προσέγγιση στη σχεδίαση χωρίς φυσικά να μου αποκαλύψει όλα τα 'μυστικά' της.. και εγώ με τη σειρά μου προτίμησα να απολαύσω την ακρόαση της ΑΘΗΝΆΣ για το διάστημα που την είχα στη διάθεσή μου χωρίς να μπω στη διαδικασία να την μετρήσω ή να την αποσυναρμολογήσω εντελώς για να 'διαβάσω' το σχέδιό της..