Ιάκωβος

 • Vakis2000

  Vakis2000

  Registered

  Γεια σας,

  Το χόμπι μου όπως καταλαβαίνετε είναι η ακρόαση μουσικής, και τα υλικά που την διαχειρίζονται.

  Σήμερα αν και απασχολημένος με άλλες υποχρεώσεις έπεσα τυχαία στο φόρουμ σας και πραγματικά βρήκα το στοιχείο μου.

  Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα διαβάσω όσα μπορώ περισσότερα, επίσης θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω σχετικά με ότι αφορά εμένα.
  Είμαι ήδη ενεργό μέλος με το ίδιο name στο AVSITE αλλά εδώ βλέπω ότι υπάρχει υλικό πιο κοντά στις προσωπικές μου προτιμήσεις.

  Σας εύχομαι καλό βράδυ,
  Φιλικά, Ιάκωβος.

  1  29 Nov 2017  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  ACA Member

  Ιάκωβε καλωσόρισες ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.. χαιρόμαστε που σ' έχουμε στην παρέα μας και περιμένουμε λεπτομέρειες για το σύστημά σου, τις μουσικές που ακούς κλπ..

  Μάνος

  2  29 Nov 2017  
 • Toptubes

  Toptubes

  ACA President

  Καλώς όρισες Ιάκωβε... ελπίζω να σε βλέπουμε συχνότερα από τα μέρη μας.

  Μόνο να διευκρινίσω ότι το ACA είναι ένας ενεργός από το 1998 σύλλογος φίλων της μουσικής και αυτό που βλέπεις είναι η ιστοσελίδα μας, που έχει και forum μαζί...

  3  30 Nov 2017  
 • Vakis2000

  Vakis2000

  Registered

  Ευχαριστώ και εγώ.

  Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και εγώ πληροφορίες & φωτογραφίες με το σύστημα, το οποίο ευρίσκεται σε γήινα επίπεδα. Παρ όλα αυτά με ικανοποιεί απολύτως.

  Όπως καταλαβαίνετε από το αβαταρ μου, σε ήχο βασίζεται στις χροιές της klipsch.

  Εξυπηρετεί δε 2 τομείς, Ηχητική απόλαυση (περίπου 90 %) και home cinema.

  Σχετικά με την Μουσική, είναι πραγματικά πάθος για μένα.
  Ξεκίνησα τον ενεργό βίο μου ανοίγοντας κατάστημα Δίσκων στην Καλλιθέα, σε ηλικία 18 περίπου ετών. Από κάποια στιγμή και έπειτα βέβαια ασχολήθηκα με αυτό που σπούδασα... τα Οικονομικά. Παρ όλα αυτά η αγάπη για την μουσική ήταν και είναι, πρωταρχική επιλογή.

  Για να καταλάβετε σε ηλικία μικρότερη των 10 ετών, κατασκεύασα χωρίς γνώσεις - εμπειρία το πρώτο μου... σύστημα (δεκαετία 60)! Μονοφωνικό βέβαια, αλλά έχει πλάκα η όλη εμπειρία, αφού έγινε με το μιαλουδάκι ενός ας πούμε δεκάχρονου αγοριού...
  Υπήρχε ένα φορητό ραδιοφωνάκι,το οποίο ήταν η μοναδική μου συντροφιά. (Εποχή που δεν υπήρχαν καν τα fm φυσικά). Υπήρχε και ένα έπιπλο (σύνηθες εκείνη την εποχή) που αποτελείτο από έναν ενισχυτή (μονοφωνικό) και ένα πικάπ που δεν λειτουργούσε καν.Επίσης υπήρχε και ένα μεγάφωνο κατάλοιπο από μάλλον κάποιο παλιό αυτοκίνητο.Μου μπήκε λοιπόν στο μυαλό να κάνω συνδυασμό όλων αυτών! Έτσι άνοιξα το τρανζιστοράκι και με την βοήθεια καλωδίου το ένωσα στην είσοδο του ενισχυτή (απλό γυμνό καλώδιο δηλαδή) και από κάποια έξοδό του σύνδεσα και το μεγάφωνο. Όμως αυτό ήταν ελεύθερο στον χώρο, άρα δεν είχε καθόλου μπάσο, διότι δεν υπήρχε ηχείο. Ψάχνοντας εδώ και εκεί για να βρω κάποια βελτίωση της κατάστασης, πρόσεξα ότι όταν το μεγαφωνάκι ευρίσκετο κοντά σε κάποιο ντουλάπι, βελτιωνόταν η κατάσταση! Έτσι πάλι στην αποθήκη. Για καλή μου τύχη υπήρχε εκεί ένα κομοδίνο! Καλή περίπτωση! Και με το πριονάκι την καλλιτεχνίας (θα το θυμούνται οι παλαιότεροι) έκανα τρύπα στην πόρτα του κομοδίνου και βίδωσα όπως όπως το μεγάφωνο. Έτσι έκανα το Πρώτο μου ηχείο! Το σύστημα όπως καταλαβαίνετε είχε πάνω από υποφερτό ήχο και φυσικά ένοιωθα υπερήφανος για αυτό!.

  Έκτοτε και φυσικά ανάλογα την εποχή, αγοράζω, πουλάω, πετάω μηχανήματα. Όμως έχομε καιρό για αυτά!

  4  30 Nov 2017  
 • delamostre

  delamostre

  ACA Member

  Ιάκωβε καλώς ήρθες στο στοιχείο σου man!!

  5  30 Nov 2017  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  ACA Member

  Ιάκωβε επειδή υπάρχει πρόβλημα με το ανέβασμα φωτογραφιών απ' ευθείας από τον υπολογιστή στο φόρουμ μπορείς να τις στείλεις με wetransfer ή απ΄ευθείας στο mail : kondo_ma@hotmail.com

  6  30 Nov 2017  
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 112ms (16 queries, 65ms)