Αναβάθμιση συστήματος

 • La_mj

  La_mj

  Registered

  Οι Primaluna αν μη τι άλλο έχουν εξαιρετικό μάρκετινγκ, διθυραμβικές κριτικές και τη σωστή τιμή.
  Είτε είναι όντως τόσο καλοί είτε δίνουν καλό ποσοστό κέρδους θα έλεγε κάποιος με σκεπτικισμό. Από τότε που προωθήθηκαν στην αμερικανική αγορά "ανέβηκαν" πολύ. Βέβαια είναι μια αγορά που δεν συγχωρεί, οπότε αν δεν είναι αυτό που λένε... ο χρόνος θα δείξει.
  Εγώ δυστυχώς αργώ ακόμα να βγω στο ψάξιμο και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.
  Για προενισχυτή τους έχω στο νου μου μαζί με κάποιους άλλους.
  Για τελικό όμως, αν δεν πάρω solid state, αυτή τη στιγμή στις λάμπες για μένα προσωπικά είναι μονόδρομος. Όχι γιατί είναι τόσο καλοί στη τιμή τους πάντα (θα μπορούσε να είναι και οι καλύτεροι απ την άλλη...) αλλά κυρίως επειδή θα είναι η πρώτη μου επαφή με λάμπες και έχουν αρκετές ασφαλιστικές διατάξεις ώστε να μην κάψω τους ίδιους ή τα ηχεία μου.

  37  20 Jun 2016  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  φίλε La_mj απλά να σου μεταφέρω ότι οι "λάμπες" ΔΕΝ καίνε ηχεία (σχεδόν) ποτέ.. γιατί απλά οι έξοδοι των λαμπάτων ενισχυτικών είναι το δευτερεύον του μετασχηματιστή εξόδου που από μόνο του είναι η καλύτερη απομόνωση και προστασία..

  τα Primaluna είναι τίμια ενισχυτικά, όπως λες έχουν τύχει πολύ καλής καμπάνιας προώθησης και έχουν λάβει καλές κριτικές.. απλά να σου αναφέρω ότι στην παραπλήσια κατηγορία υπάρχουν και τα "εντόπια" Tsakiridis που αν και δεν έχουν λάβει το ανάλογο promotion & marketing είναι πολύ καλά και τίμια ενισχυτικά.. και πολύ φθηνά..

  38  20 Jun 2016  
 • La_mj

  La_mj

  Registered

  Πολύ ευχάριστα νέα, γιατί ένας φόβος υπάρχει στο τι θα συμβεί αν καεί μια λάμπα την ώρα που παίζει. Όπως είπα και πριν δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ λαμπάτο ενισχυτικό και δεν έχω ιδέα.
  Οφείλω να ομολογήσω ότι οι Electra plus φαίνονται άκρως δελεαστικοί. Αν και η αναβάθμιση του τελικού δεν είναι για το άμεσο μέλλον, μια βόλτα θα γίνει έτσι και αλλιώς στις ελληνικές εταιρίες. Δεν είναι απίθανο να καταλήξω και με ένα σετακι...

  39  21 Jun 2016  
 
page 4/4 rows 12/39 first page  previous page  goto page...  next page  last page 
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 34ms (19 queries, 10ms)