Ακρόαση στου Antkots... (#15)

 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  βρε Αντό.. έδωσες την κουδουνίστρα και πήρες τραμπολίνο!! χαχα.. πλάκα κάνω φίλε καλορίζικα όλα, ρίξε και καμιά λεπτομέρεια παραπάνω, ή καλύτερα κράτησέ μας σε αγωνία να τα δούμε (και να τ' ακούσουμε) έτοιμα όλα..

  169  3 Oct 2016  
 • antkots

  antkots

  Registered

  Σε ευχαριστω πολυ Γιωργο.
  Το ελαβα φιλε.

  170  4 Oct 2016  
 • antkots

  antkots

  Registered

  Manos_Bits wrote:
  βρε Αντό.. έδωσες την κουδουνίστρα και πήρες τραμπολίνο!! χαχα.. πλάκα κάνω φίλε καλορίζικα όλα, ρίξε και καμιά λεπτομέρεια παραπάνω, ή καλύτερα κράτησέ μας σε αγωνία να τα δούμε (και να τ' ακούσουμε) έτοιμα όλα..

  Για ενα καλο μου φιλο ειναι Μανο.....χαχαχαχαχαχα.....

  171  4 Oct 2016  
 • AlexD

  AlexD

  ACA Member Moderator

  Είχα και εγώ την τύχη να ακούσω το σύστημα του Αντώνη.

  Άργησα μία βδομάδα να γράψω κάτι για δύο λόγους. Ο πρώτος και λιγότερο σημαντικός είναι ότι αμέλησα. Ο δεύτερος και σημαντικότερος είναι ότι δυσκολεύομαι να σκεφτώ κάτι που θα δώσει σε ένα αναγνώστη την εμπειρία ακρόασης αυτού του συστήματος.

  Οπότε θα πω κάτι, όποιος θέλει το διαβάζει. Έτσι και αλλιώς νομίζω ότι δεν θα πω κάτι διαφορετικό από αυτά που είπαν όσοι έχουν ακούσει το σύστημα αυτό.

  Το πρώτο λοιπόν κομμάτι της ακρόασης αφορά τον ηχητικό χαρακτήρα του Αντώνη. Του Αντώνη του αρέσουν οι ψηλές στάθμες έντασης συνδυασμένες με αυστηρό έλεγχο. Έπειτα από 30 -35 χρόνια ενασχόλησης όπως ο ίδιος είπε και δεκάδες συστήματα από το σαλόνι του κατέληξε στον ήχο που προσφέρει η JBL. Έχοντας αλλάξει αρκετές γνωστές εταιρείες βρήκε το λιμάνι του σε αυτό το ηχείο.

  Και γιατί όχι?

  Αντιθέτως λοιπόν με τον κόσμο που μπορεί να έχει σύστημα με γκάζια αλλα το φρενάρει ο Αντώνης θυμίζει στον συν-ακροατή συνεχώς το λόγο που αγόρασε το σύστημα. Φλερτάρει με τα όρια του συστήματος ενώ έχει και συγκεκριμένη δισκογραφία η οποία αποτελείται από γνωστές μελωδίες και είναι και ιδανική για να αφήνει “μεγάφωνα στο δρόμο”.
  .
  Όλοι μας έχουμε ακούσει συστήματα. Άλλα ακούγονται μουντά, άλλα γλυκά, άλλα κρύα. Πηγαίνοντας γι αυτό το δρόμο διαπιστώνει κανείς ότι στο σύστημα του Αντώνη όλα αυτά μπαίνουν στον κάδο των άχρηστων και αφήνουν πίσω τους την ίδια την ακουστική εμπειρία.

  Εμπειρία

  Υψηλές στάθμες, τεράστια εικόνα, χειρουργικός έλεγχος. Και όταν αισθάνεσαι αυτό τον τόσο καλό έλεγχο όλα τα υπόλοιπα παύουν να υφίστανται και να αποτελούν αντικείμενο κριτικής. Τα ηχεία χάνονται και γίνονται ένα με το χώρο. Το μυαλό θολώνει, μπαίνει μεσα στη μουσική και ακολουθεί.

  Μικροδυναμικά.

  Τη σιχαίνομαι αυτή τη λέξη. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται χωρίς εμπειρία ακρόασης ενός τέτοιου συστήματος. Είναι αλήθεια εκπληκτικό πώς επιτυγχάνεται ο έλεγχος σε τέτοιες στάθμες. Πώς την ίδια ώρα που κουφαίνεσαι από τα τύμπανα διαπιστώνεις μικρές λεπτομέρειες στην εικόνα. Το να μπορείς να εστιάσεις πάνω σε μικρούς ηχούν την ίδια ώρα που το ηχείο ρίχνει τερατώδη ενέργεια στο χώρο είναι κάτι το οποίο σπανίως το βλέπει κανείς.

  Αυτά τα πολλά. Κατά τα άλλα μία σπάνια εμπειρία που σίγουρα θα συνεχίσει ως μία ιστορία αναφοράς από αυτές που λέμε όλοι στις παρέες μας και έχουν ως αρχή “μία φορά άκουσα ένα σύστημα που έπαιζε τόσο δυνατά…”

  172  17 Oct 2016  
 • antkots

  antkots

  Registered

  Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Αλεξ !!!!
  Βεβαια για 1,5 ωρα περιπου ακουσαμε σε μεσοχαμηλες εντασεις τζαζ κοματια τα οποια εφερε ενας καλος φιλος.........μετα αγριεψαμε λιγο......

  173  18 Oct 2016  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  α βρε Αντουάν.. το έχασα το πάρτι !!

  174  18 Oct 2016  
 • antkots

  antkots

  Registered

  Δεν ηταν μεγαλο καλεσμα,3 φιλοι ημασταν.....και ενας παλιος καθηγητης μου Μανο,τον ειχες γνωρισει νομιζω σε παλαιοτερη συναξη......ησυχα ηταν....

  175  19 Oct 2016  
 • Toptubes

  Toptubes

  ACA Member

  Ναι είμαι σίγουρος ότι ήταν ήσυχα... καμιά 130ρια db μόνο...

  176  19 Oct 2016  
 • antkots

  antkots

  Registered

  Προς το τελος αγριεψαμε λιγακι με τα αναλογα κρασακια και τα αναλογα κοματια.....CITY , Dire Straits , Pink Floyd κλπ........ξερεις εσυ......

  177  19 Oct 2016  
 
page 15/15 rows 12/177 first page  previous page  goto page...  next page  last page 
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 37ms (19 queries, 10ms)