Κυρίως σύστημα/Luxilla Comes Ashore..

 • LUXILLA

  LUXILLA

  Registered

  Νάμαι και εγώ λοιπόοον..

  Αρκετοί φίλοι ίσως θα γνωρίζουν τα συστήματα μου απο παράλληλο forum.
  Κατόπιν παροτρύνσεως λοιπόν τα παραθέτω και εδώ στην πιό πρόσφατή τους μορφή.

  Πρώτο φυσικά το καμάρι μου, αποκτημένο με αιματηρές θυσίες την κατάλληλη εποχή (αν ήταν για τώρα ούτε λόγος..)

  Η βάση του συστήματος λοιπόν (το καμάρι μου..) είναι ο Luxman L590A II του οποίου τα 30W pure class A αναλαμβάνουν την οδήγηση των Β&W 803S.
  Ένας αρκετά δαπανηρός συνδυασμός του οποίου οι αρετές δικαιολόγησαν την για τα δικά μου μέτρα ..αγορά του αιώνα.. σε απόλυτο βαθμό και όσο περνάει ο καιρός τα απλαμβάνω όλο και πιο πολύ (τουλάχιστον όσο προλαβαίνω πιά μπαμπάς γαρ..) και είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπόρεσα και τα απέκτησα..

  1  26 Nov 2011  
 • LUXILLA

  LUXILLA

  Registered

  Αναλογική πηγή είναι το πικάπ της Clearaudio, “Performance” το οποίο πλέον φοράει την ZYX R100H (ουάου!) η οποία αντικατέσησε την Clearaudio Talismann (την παλιά όχι την v2) την οποία κούρεψα πρόσφατα σε μια ανοήτως άτυχη στιγμή (απο αυτές που είναι πολύ εύκολο να συμβούν ειδικά όταν είσαι ψόφιος απο την κούραση..)

  Το πικάπ αν υπέφερε κάπου ήταν μόνο στο μάλλον μέτριο μοτέρ σε σχέση με το υπόλοιπο σύνολο.
  Η προσθήκη του τροφοδοτικού ακριβείας Speed Box SE της Pro-ject και η τοποθέτησή του μοτέρ πάνω σε ειδική “βιοχλαπάτσα” που βρίσκει κανείς σε κατατήματα με είδη για ψυκτικούς ως “πισσόταινία” εξουδετέρωσε τα όποια “μειονεκτήματα” του και απογείωσε το ήδη εξαιρετικό πικάπ σε συνδυασμό με σωστή στήριξη (γρανίτης-αντικραδασμικά ποδαράκια).

  Τα βινύλια μου τα πλένω στο πλυντήριο της Okki Nokki και είμαι τόσο ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα (όχι με Dixan) που πλέον αφού τα έχω πλύνει όλα (πάνω απο 1000) δεν δύναται να παίξει δίσκος στα πικάπ μου (ιδίως με την ακριβή κεφαλή) χωρίς πρώτα να κάνει το ..ντουζάκι του..
  Το πλυντήριο βρίσκεται στο panic room ή αλλιώς “Σπηλιά του Νταβέλη” που θα παρουσιάσω σε άλλο νήμα οπου σαν απομονωμένος χώρος μου επιτρέπεται να πλένω με την ησυχία μου ότι ώρα και όσο θέλω.

  Phono για την κεφαλή το εξαιρετικό ενσωματωμένο του ενισχυτή το οποίο είναι και ένα απο τα μεγάλα ατού του ανάμεσα στα πολλά που έχει.

  2  26 Nov 2011  
 • LUXILLA

  LUXILLA

  Registered

  Ψηφιακή πηγή είναι το SACD της Sony SCD XA-5400 ES το τελευταίο των θρυλικών ES απο ότι φαίνεται (εκτός και άν γίνει κάποιο θαύμα) το οποίο πραγματικά έχει ...θρυλικές επιδόσεις για αυτό που στοίχισε..
  Επίσης αποδείχτηκε και πολύ πρακτικό αφού μπορεί να αναπαραγάγει και Hi Rez υλικό πέραν των Sacd’s, είτε σπιτικό το οποίο φτιάχνω με το recorder της Korg MR2, είται αγορασμένο (ΗD TRACKS κ.λ.π.) μέσω του δωρεάν προγράματος Audiowave της Korg και φυσικά ενός DVD+-RW αφού ψηφιακή είσοδος γιόκ.. (μικρό το κακό)

  3  26 Nov 2011  
 • LUXILLA

  LUXILLA

  Registered

  Μinimal το σύστημα minimal και οι καλωδιώσεις οι οποίες ουσιαστικά είναι μόνο ένα Kimber Hero XLR για το cd και απο 2,5m Kimber 12TC για καλώδια ηχείων.
  Το καλώδιο του πικάπ είναι το μονοκόμματο direct wire της εταιρίας που με γλύτωσε απο έναν ακόμη μπελά.
  Τα ρεύματος είναι όλα DIY και πολύμπριζο για αυτά είναι το Ιsotek Multi Way το οποίο έκανε αμέσως αισθητή την ευεργετική παρουσία του μόλις εγκαταστήθηκε.

  Μιάς και ρακ προς το παρόν και για τα προσεχή έτη δεν προβλέπεται λόγω μικρών παιδιών και προφανώς ζορισμένων πιά οικονομικών είδική μέριμνα έχει ληφθει για την στήριξη κυρίως των πηγών με γρανίτες και ποδαράκια στα οποία κατέληξα μετά απο πολύμηνες δοκιμές η οποία μέριμνα ήταν κάτι παραπάνω απο απαραίτητη, ευεργετική αλλα και οικονιμικότατη.

  Τέλος κατόπιν συμβουλής ανθρώπου απο την αντιπροσωπεία της B&W τα ηχεία “Καρφώθηκαν” πάνω σε ξύλα τα οποία δεν τους φαίνεται καθόλου οτι είναι επιφάνειες κοπής “Kraftig” της ΙΚΕΑ απο μασίφ ξύλο (αυτό ήταν δική μου ανακάλυψη) με κυριολεκτικά απογειωτική επίδραση στην απόδοσή τους. Ειδικά αυτό το τελευταίο ήταν μια απροσδόκητη και πολύ ευχάριστη έκπληξη..

  Υπάρχει και ένα tunerάκι της pro-ject το οποίο κάνει την δουλειά του μιά χαρά αν και μελλοντικά όταν θα υπάρχει χώρος θα ήθελα να το αντικαταστήσω με έναι ποιοτικό vintage απο αυτά με την βελόνα..

  Νομίζω οτι τα έγραψα όλα.

  Και το εσωτερικό του Θηριου:

  4  26 Nov 2011  
 • LUXILLA

  LUXILLA

  Registered

  Περι software:

  5  26 Nov 2011  
 • LUXILLA

  LUXILLA

  Registered

  6  26 Nov 2011  
 • LUXILLA

  LUXILLA

  Registered

  7  26 Nov 2011  
 • jadis_boy

  jadis_boy

  ACA Member

  Nice

  8  26 Nov 2011  
 • Mikekan

  Mikekan

  ACA Member

  Φαναστικο σύστημα φιλε LUXILLA και πολυ Ωραίος και ζεστος χώρος! Περιέγραψε μας αν θες τις μουσικές σου προτιμήσεις! O Luxman πρέπει να ειναι Φοβερο εργαλείο!

  9  26 Nov 2011  
 • LUXILLA

  LUXILLA

  Registered

  Ακούω σχεδόν τα πάντα..
  Απο Μetal (εφηβικά κατάλοιπα..),Πολλή Ρόκ και Τζαζ (μου αρέσει πολύ η west coast και η dixieland)
  Πολλή funky (τα περισσότερα τα έχει ο Aντρέας απέναντί σου σε αρχεία 48/24), ελληνικά παλιά και καινούρια και προσφάτως κλασσική την οποία εκτίμησα με τα νέα μου ηχεία και εθίστηκα κυριως στα έργα των stravinsky/ravel/bartok και λοιού συναφιού του 20ού αιώνα και φυσικά πολλή εγκεφαλική electronica και ambient του μακρινού 70's ή του πρόσφατου 90's παρελθόντος

  Ελπίζω να μην παρέλειψα τίποτα.

  10  26 Nov 2011  
 • LUXILLA

  LUXILLA

  Registered

  Mikekan wrote:
  Φαναστικο σύστημα φιλε LUXILLA και πολυ Ωραίος και ζεστος χώρος! Περιέγραψε μας αν θες τις μουσικές σου προτιμήσεις! O Luxman πρέπει να ειναι Φοβερο εργαλείο!

  Ναι είναι!..
  Χαρακτηριστική είναι η ερώτηση φίλων που με επισκεπτονται για ακρόαση πρώτη φορά..
  Τον κοιτάνε καλά καλά και ρωτάνε "30Watt είναι αυτός φίλε;"

  11  26 Nov 2011  
 • nbullamatsis

  nbullamatsis

  Registered

  Συγχαρητηρια Luxilla!!!
  Mε τα Luxman εχω συναισθηματικό δέσιμο γιατι ηταν τα πρωτα ενισχυτικά που πλήρωσα με δικά μου λεφτά 15 ετων
  εκανα και ακρόαση τότε αχαχαχα με το joshua tree και τους 2002GR
  331 αν θυμαμαι καλά το 90 και χαρηκα ιδιαιτερα με την επάνοδο τους τα τελευταία χρόνια.
  Καλη διασκέδαση!!!!

  12  26 Nov 2011  
 
page 1/3 rows 12/31 first page  previous page  goto page...  next page  last page 
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 75ms (19 queries, 16ms)