Ανέβασμα Φωτογραφιών στο Φόρουμ..

 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  Καθώς θα γνωρίζετε το site του Photobucket όπου χιλιάδες φόρουμς και μεμονωμένα άτομα εξυπηρετούνταν με ΔΩΡΕΑΝ hosting φωτογραφιών ΕΚΛΕΙΣΕ!! Στην κυριολεξία δεν έκλεισε αλλά απαιτεί εξωφρενικά ποσά για το hosting των φωτογραφιών όχι μόνο των νέων αλλά και όσων είχαν μέχρι τώρα ανέβει..

  Το ACA είναι ένα από τα sites που επλήγησαν απ' αυτήν την ενέργεια, στην ουσία έχουν εξαφανιστεί σχεδόν όλες οι φωτογραφίες από τα meetings, τα reviews, τις παρουσιάσεις, τις αγγελίες..

  Για την αντιμετώπιση αυτού του πολύ μεγάλου προβλήματος έχουν γίνει ενέργειες και ο πρόεδρος του συλλόγου Κυριάκος ήδη συζητά για άμεση λύση, συγκεκριμένα για την μίσθωση δικού μας server όπου θα ανεβαίνουν όλες οι νέες αλλά και οι παλιές φωτογραφίες.. Μ' αυτόν τον τρόπο θα μπορεί το κάθε μέλος ή φίλος του φόρουμ να ανεβάζει εύκολα τις δικές του φωτογραφίες..

  Μέχρι να ολοκληρωθούν αυτές οι ενέργειες όποιος επιθυμεί να ανεβάσει φωτογραφίες μπορεί να τις στέλνει με ένα mail στο kondo_ma@hotmail.com αναφέροντας και τον τίτλο του θέματος στο οποίο θέλει να ανέβουν.. οι admin θα φροντίζουν για τα υπόλοιπα..

  1  5 Oct 2017  
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 30ms (18 queries, 10ms)