Ευχαριστηριος Επιστολη

 • gherop

  gherop

  ACA Member

  Αγαπητοί φίλοι και μέλη του ACA
  Πέρασαν 4 χρόνια από τις τελευταίες εκλογές του ACA και συνολικά 7 (Ιούλιος 2009), από τότε που με μια ΟΜΑΔΑ φίλων αναλάβαμε να διαχειριστούμε την πορεία του Ομίλου μας.
  Σε όλη αυτή τη μοναδική Εμπειρία που έζησα, έτυχε να γνωρίσω πολλούς υπέροχους ανθρώπους και να δημιουργήσω νέες σταθερές φιλίες.
  Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Όμιλος απέκτησε νέους φίλους και εδραίωσε ακόμα περισσότερο τη φήμη του, ως ένα από τα καλυτέρα Hi-End Club του κόσμου.
  Στη διάρκεια της επταετίας έγιναν καταπληκτικές Μηνιαίες Συναντήσεις στα σπίτια των Μελών, πολύ επιτυχημένες παρουσιάσεις μηχανημάτων και ακροάσεις σε επαγγελματικούς χώρους, μουσικές εκδηλώσεις, ενώ αξιομνημόνευτες ήταν οι από κοινού δράσεις με την ECM σε παρουσιάσεις νέων ευρωπαίων καλλιτεχνών. Επίσης είναι πολύ σημαντικό γεγονός, ότι η ονομασία www.aca.gr μετά από πολύχρονο αγώνα, καθώς και ο νέος εξαιρετικός από κάθε άποψη ιστότοπος και το φόρουμ είναι πλέον ιδιοκτησία όλων των μελών του ACA, με τη διαχείριση να ανήκει στον εκάστοτε πρόεδρο.
  Πλέον ήρθε η ώρα, μέσα από την Προκήρυξη των εκλογών του Ομίλου, να αφήσω την εξέλιξη της δυναμικής αυτής πορείας μας στα χέρια νέων συνεχιστών. Καλώ λοιπόν, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ με τα οποία από κοινού όλα αυτά τα χρόνια μοιραστήκακε χαρές και λύπες, να υποβάλουν εκ νέου υποψηφιότητα και μαζί με τους άλλους υποψηφίους να εργαστούν για την προώθηση των ιδανικών του ACA.
  Θέλω επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα ανεξαιρέτως τα μέλη των Δ.Σ και έναν προς έναν όλα τα μέλη του Ομίλου, καθώς και όλους εσάς που βοηθήσατε και στηρίξατε την καλή λειτουργία του Ομίλου και του Site μας. Τίποτα απολύτως δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς εσάς. Ένα ολόκληρο βιβλίο θα μπορούσε να γραφτεί σχετικά με τη συνεισφορά του καθένα, υπάρχουν όμως ορισμένοι που η συμβολή τους ήταν ανεκτίμητη. Τέλος θέλω να ζητήσω συγνώμη αν καμιά φορά στενοχώρησα κάποιον από εσάς.
  Πιστεύω ότι όλοι μαζί πετύχαμε ότι ονομάζουμε σήμερα ACA και η προσπάθεια αυτή αξίζει να συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο.
  Σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!
  Γιώργος Χαιρόπουλος
  Πρόεδρος του ACA

  1  16 May 2016  
 • gonis

  gonis

  ACA Member

  Να είσαι καλά πρόεδρε και να συνεχίσεις σαν απλό? μέλος να εκπεμπεις ηρεμία και θετική ενέργεια

  2  16 May 2016  
 • panos_adgr

  panos_adgr

  ACA Member Audio Addicted

  Αγαπητέ Γιώργο

  Αν και είμαι νέο μέλος έχουμε παράσει κάποιες στιγμές εκεί λίγο πίσω στο σύντομο παρελθόν που κατάλαβα μέσα σε λίγα λεπτά ότι έχω να κάνω με έναν άνθρωπο αξαιρετικού ήθους, εσωτερικής και εξωτερικής ισορροπίας. Χαρακτηριστικά που εκπέμπης και εμπνέεις τους ανθρώπους γύρω σου. Η απλότητα και η αγνότητα είναι άλλα δύο χαρακτηριστικά τα οποία εγώ διέκρινα στηνέχρι τώρα σύντομη συμπόρευση μαζί σας στο όμιλο του ACA.

  Χαίρομαι που πολύ που βρίσκομαι ανάμεσά σας και σας ευχαριστώ για την δυνατότητα και ευκαιρία που είχα να βρεθώ μαζί σας και να συμπορευτώ κι εγώ με όλους στο αγαπημένο μας Club.

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρό μας για αυτήν την ευκαιρία που είχα να βρεθώ μαζί σας.

  Εύχομαι καλή συνέχεια στα νέα μέλη του Δ.Σ. που θα έρθουν για να συνεχίσουν το εξαιρετικό έργο πιυ έχει γίνει μέχρι τώρα.

  Με βαθιά εκτίμηση στον πρόεδρό μας Γιώργο Χαιρόπουλο, το Δ.Σ. και φυσικά σε όλα τα μέλη.

  3  16 May 2016  
 • Mikekan

  Mikekan

  ACA Member

  Γιώργο σε ευχαριστούμε για όλα! Νομίζω έδωσες με τη ψυχή σου ότι ακριβώς χρειαζόταν το ACA τη κατάλληλη στιγμή!

  4  17 May 2016  
 • AlexD

  AlexD

  ACA Member Moderator

  Θα μπορούσα να πω πολλά για αυτά τα επτά χρόνια. Χρόνια περίεργα. Αν κλείσουμε τα μάτια και βρεθούμε στο 2009 θα δούμε μία άλλη κοινωνία και οικονομία. Και ένα άλλο ACA. Μία κοινωνία στην οποία το χάι εντ είχε το χώρο του και τον κόσμο του.

  Σήμερα το hi-end περνάει την κρίση του και αυτό. Τα φόρουμ έσπασαν. Οι συναντήσεις έσβησαν. Όμως το ACA συνέχισε. Συναντήθηκε με μουσικούς, οργάνωσε συναυλίες και άφησε στην άκρη τους εγωισμούς. Έκατσε μαζί με τα άλλα φόρουμ, συζήτησε και αγαπήθηκε. Απέκτησε δύναμη. Reviews τεράστιων συστημάτων μοναδικά στον κόσμο. Σήμερα το ACA αποτελείται από πληθώρα χαρακτήρων. Μπορεί κανείς να συναντήσει όλα τα είδη των hi-fi users. Λαμπάκηδες, ψηφιακούς, κορνάκηδες, βινύλια. Πείτε μου κατηγορία να σας πω άτομο.

  Μου φαίνεται ανούσιο ο Γιώργος να ευχαριστεί που προέδρευσε αυτό το χώρο για επτά χρόνια. Εμείς πρέπει να ευχαριστήσουμε το Γιώργο που υπάρχει αυτός ο σύλλογος και συνεχίζει να γέμιζει τις ζωές μας με συναντήσεις και εικόνες. Πιστεύω ότι η συνεισφορά του ήταν τεράστια τόσο στον audio Ελληνικό χώρο όσο και στο ACA ως σύλλογο και site.

  5  17 May 2016  
 • panelistas

  panelistas

  Registered

  δεν τον ξερω τον προεδρο,αλλα την μια φορα που καθισαμε διπλα-διπλα και μιλησαμε καταλαβα ότι προκειται για ένα πολύ καλλιεργημενο ατομο,που κρυφοπανελιζει.Τωρα ελευθερος πια μπορει να το παραδεχθεί.

  6  18 May 2016  
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 64ms (18 queries, 21ms)