Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις Εταιριών - Κατασκευαστών

 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  Λαμβάνουμε αρκετά συχνά Δελτία Τύπου από νέες ή από γνωστές εταιρίες για καινούργια δραστηριότητα όσον αφορά μηχανήματα, εκδηλώσεις, νέες παρουσίες στο χώρο.. στο εξής θα αναρτώνται εδώ.. επίσης καλούμε όλους τους φίλους να μας στείλουν τις συμμετοχές τους για την έκθεση του ΣΚ..

  1  26 Nov 2014  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  Δελτίο Τύπου της Ultra Audio

  Αγαπητοί φίλοι της υψηλής πιστότητας και της μουσικής,

  Σας προσκαλούμε στην ετήσια έκθεση-γιορτή τεχνολογίας: HighEnd Show 2014 / 'Ηχος&Εικόνα, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο και Κυριακή 29 & 30 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel (πρώην Ledra Marriott) στη Λεωφόρο Συγγρού 115, Αθήνα (117 45) από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Δωμάτιο 326 στον 3ο όροφο.

  Θα έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε τις τελευταίες δημιουργίες κορυφαίων και αναγνωρισμένων οίκων στον χώρο όπως: Joseph Audio (USA), VIVA Audio (Italy), Gato Audio (Denmark), Aurender (Korea), Jorma Design (Sweden), Stealth cables (USA), μαζί με Audeze (USA), TotalDac (France), dCS (UK), iFi (UK), Burson (Australia), Peachtree (USA), M2Tech (Italy), Vovox (Switzerland), ESP (USA) κλπ, καθώς και μία Ελληνική έκπληξη!

   

   

  Το σύστημα ακρόασης αποτελείται από διεθνώς αναγνωρισμένες και κορυφαίες συσκευές, με πολλά βραβεία από τον παγκόσμιο τύπο, που αποτελούν αναφορά στην αναπαραγωγή μουσικής υπερ-υψηλής πιστότητας.

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα έχουμε και streaming sessions από τον ολοκαίνουργιο music server-streamer X100L -12 Terra - της Aurender, που συνοδεύει τα καλύτερα dacs στον κόσμο (dCS, msb, Esoteric, Viva, Metronome, CΗ precision, Trinity, Emmlabs, Playback, Weiss...κλπ) και μάλιστα είναι και το industry standard των κατασκευαστών και επαγγελματιών του χώρου.

  Το Aurender X100L θα τροφοδοτήσει σε πρώτη Πανευρωπαική παρουσίαση το ολοκαίνουργιο εκπληκτικό dac/player Numerico της VIVA Audio και μαζί με τα usb & ethernet cables της TotalDac θα αποτελέσουν την πηγή του συστήματος της έκθεσης.

  Σας περιμένουμε λοιπόν να επισκεφθείτε την έκθεση, να δείτε να ακούσετε, να απολαύσετε πληθώρα εκθεμάτων και νέων προιόντων καθώς και να συζητήσουμε για το αγαπημένο σας χόμπυ. Πολλές ακόμη παρουσίες σε περισσότερα από 50 δωμάτια καθιστούν αυτή την έκθεση μοναδική-εμπειρία μουσικών & οπτικών αισθήσεων!

  Με εκτίμηση,

  Γιώργος Κοψαυτόπουλος για την Ultra Audio group

  2  26 Nov 2014  
 • Toptubes

  Toptubes

  ACA Member

  Η νέα κυκλοφορία από την ΑΝΑΚΡΟΥΣΙΣ αφορά το βιβλίο του Λουκά Στεφανίδη "ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΜΕΝ" (Μια Αναζήτηση).

  Με το βιβλίο αυτό όπως και με άλλες εκδόσεις που θα ακολουθήσουν συντόμως, η ΑΝΑΚΡΟΥΣΙΣ γιορτάζει φέτος τα εικοστά της γενέθλια.

  ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΜΕΝ

  Σχόλιο

  "Από τον τίτλο του βιβλίου δίκαια θα νόμιζε κανείς ότι πρόκειται απλώς και μόνο να αναλύσουμε τις διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητας της ηρωίδας της όπερας του Bizet Κάρμεν, όπως αυτή ερμηνεύεται με διαφορετικό κάθε φορά τρόπο ανάλογα με τους συντελεστές της εκτέλεσης και ιδιαίτερα την σοπράνο που ενσαρκώνει την ηρωίδα. Γιατί η Κάρμεν μπορεί να είναι άλλοτε τρωτή και ευαίσθητη όπως η Τατιάνα Τρογιανού, μοιραία γυναίκα με γνήσια γοητεία και αληθινή θηλυκότητα όπως η Βικτόρια ντε λος Άνχελες, άγρια όπως η Ρεγκίνα Ρέσνικ και άλλοτε περισσότερο γοητευτική μια πραγματική σεξουαλική απειλή όπως η Λέοντιν Πράις. Όχι, αποκλειστικό αντικείμενο της αναζήτησής μας δεν θα είναι το να αναδείξουμε και να προβάλουμε τις διαφορετικές ερμηνευτικά πλευρές της προσωπικότητας της ηρωίδας του Bizet. Άλλωστε γι' αυτό έχει φροντίσει η δισκογραφία με πλήθος ηχογραφήσεων μιας και η Κάρμεν όχι άδικα στάθηκε πάρα πολύ τυχερή σ' αυτό. Η επιλογή ανάμεσα στις πάμπολλες ηχογραφημένες εκτελέσεις εξαρτάται από το προσωπικό γούστο του φιλόμουσου μιας και η κάθε μια είναι διαφορετική από την άλλη κι έχει ξεχωριστά στοιχεία έλξης. Όμως πάντα τίθεται το ερώτημα: είναι μια μόνο Κάρμεν αρκετή; Σίγουρα θα σας κινήθηκε η περιέργεια για το περιεχόμενο της αναζήτησής μας. Γι' αυτό λοιπόν μιας και κάνατε την αρχή δεν έχετε παρά να μείνετε μαζί μας ως το τέλος".

  Λουκάς Στεφανίδης

  3  27 Nov 2014  
 • LSTEPHANIDES

  LSTEPHANIDES

  Registered

  Κυριάκο ευχαριστώ. Λ.Σ.

  4  27 Nov 2014  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  Δελτίο Τύπου της mamalos cables

  1. Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την δραστηριοποίηση της εταιρίας μας στον χώρο της έρευνας, ανάπτυξης και κατασκευής ειδικών καλωδίων διασύνδεσης οπτικοακουστικών συσκευών με την επωνυμία mamalos cables.

  Σας παρακαλούμε να συμπεριλάβετε την εταιρία μας στους καταλόγους σας, και σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα μας είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε μελλοντική δόκιμη, εργαστηριακό έλεγχο κλπ.

   

  mamalos_cables

   

  Η εταιρία μας δραστηριοποιείται εδώ και μερικά χρόνια στο χώρο. Ωστόσο είχαμε προσανατολίσει τις προσπάθειες μας σε ένα μικρό κύκλο πελατών περισσότερο προς το εξωτερικό.
  Από το 2011 αποφασίσαμε να επιχειρήσουμε με πιο σταθερά βήματα και στην πολύπαθη ελληνική αγορά...

  Επισυνάπτουμε το λογότυπό μας και παρακαλούμε να μην διστάσετε να μας ζητήσετε ότι άλλο χρειάζεστε προς διευκόλυνση σας.

  2. Σας αποστέλλουμε ένα δελτίο τύπου με το οποίο ανακοινώνουμε την παραγωγή του νέου μας θωρακισμένου καλωδίου balanced interconnect με την ονομασία "archon".
  Παραθέτουμε μια περιγραφή του προϊόντος στα ελληνικά, το όλο κείμενο του προϊόντος από την ιστοσελίδα μας στα αγγλικά, το λογότυπό μας και μια φωτογραφία.
  Παραμένουμε στην διάθεση σας για κάθε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση.

  Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και, αν και λίγο ενωρίς, σας ευχόμαστε θερμά καλές γιορτές, προσωπική υγειά και προκοπή.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  Για την mamalos cables

  Κωστής Μάμαλος

  www.mamalos.com

  5  27 Nov 2014  
 • Toptubes

  Toptubes

  ACA Member

  Dear Officer of Audiophile Club of Athens:

  My friend Alexander Murray in New York City, has decided to sell his classical music collection of LPs, more than half of which are rare recordings of various great artists and ensembles.

  I thought that appreciating music is as strong a component in the audiophile's world as equipment, so I suggested that we send you the summary description of the collection in case someone in your society circle might be interested in enhancing the classical music section of their LP collection.

  Attached is the summary description. Anyone seriously interested should contact Alex directly (coordinates are included in the attached). Alex would prefer to sell the collection as a whole, especially to someone who would appreciate the rareties in it. The collection can be inspected in New York City where they are stored.

  I wish someone happy thoughts at the possibility of exploring some rare recordings that may not have been generally available in the marketplace in the glory days of LP.

  Thank you for your kind cooperation,
  J. Noel Gonzaga
  001 917 783 2628

  Alexander Murray Vinyl LP Record Collection

  6  27 Nov 2014  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  TO ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
  ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 (Τεύχος 116)
  ΚΥΚΛΟΦΟΡΕI ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

  ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

  Μην το Χάσετε

  www.radiomagazine.com

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: ΛΑΜΠΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΗΧΟΥ - SINGLE ENDED 16W/8V
  Το τελευταίο τεύχος της χρονιάς που φεύγει, αποχαιρετά το 2014, με μια εντελώς ανανεωμένη εμφάνιση που μέλλει να φέρει μια πιο θετική διάθεση αλλά και ελπίδα για τη νέα χρονιά...
  Με ένα μοντέρνο "new look" εξώφυλλο που αναμφίβολα θα προκαλέσει τα θετικά σχόλια των αναγνωστών, το νέο τεύχος ανανεώνει εξίσου και τη θεματολογία του, καλωσορίζοντας έναν αξιόλογο, έμπειρο και πολυτάλαντο συγγραφέα -γνωστό από τα ενδιαφέροντα άρθρα ηλεκτρονικών κατασκευών στο αμερικάνικο περιοδικό "AudioXpress"- ο οποίος σε αυτό το τεύχος του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες, κάνει το ντεμπούτο του με την κατασκευή της "Μαιζονέτας".
  Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Αρίων, γνωστό και ως "Λυχνάρη", ο οποίος, με την κατασκευή ενός ποιοτικού, λαμπάτου ενισχυτή ήχου θα εγκαινιάσει το ανανεωμένο στυλ του περιοδικού, γοητεύοντας τους λάτρεις των ηλεκτρονικών και ικανοποιώντας στα σίγουρα ακόμη και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.
  Ένα λεπτομερέστατο και βαθυστόχαστο ρεπορτάζ-οδοιπορικό-ντοκουμέντο, με αφετηρία τη... νιρβάνα της ανεξάρτητης ελληνικής ραδιοφωνίας, μέχρι τη στιγμή της σημερινής λεηλασίας, όπου τουρκικοί σταθμοί έχουν καταλάβει τις ελληνικές συχνότητες ενώ οριστικοποιείται το οδυνηρό τέλος για το Ελληνικό Κρατικό Ραδιόφωνο... Στιγμές ιστορικές και συνάμα σκληρές που αφήνουν σημάδια στο χρόνο ενώ οι απερίσκεπτες κυβερνητικές αποφάσεις κυριολεκτικά διαγράφουν μια ολόκληρη ιστορία, περνώντας σε αποξήλωση και λεηλασία ιστορικών ελληνικών σταθμών... Όλα αυτά, σε πλήρη και λεπτομερή ανάλυση, μαζί με επίσημα ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΦΩΤΙΑ που κατέθεσε στην Βουλή ο Βασίλης Καπερνάρος που θα σας εκπλήξουν !
  Μια αξιόλογη και πληρέστατη παρουσίαση 2 νέων πομποδεκτών αυτοκινήτου, εξαίρετης ποιότητας, με πληθώρα λειτουργιών και δυνατότήτων και με εξαιρετική τιμή ! Όλες οι λεπτομέρειες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και όχι μόνο, από τους πρωταγωνιστές ALINCO DR-638HE & TYT TH-9800 !
  Η παρουσίαση κατασκευής ενός απλού αλλά σταθερού ταλαντωτή I/Q για την μπάντα των 2200m και για χρήση σε συνδυασμό με λογισμικό δέκτη ή πομποδέκτη SDR. Με όλες τις απαραίτητες οδηγίες, τα σχεδιαγράμματα και βήμα-βήμα, θα έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα !
  Ακόμη μια μελέτη κατασκευής ιστού ανάρτησης κεραίας VHF, UHF, PMR, Marine, Air Band, ύψους μέχρι 7 μέτρα και με δυνατότητα ν' ανεβοκατεβαίνει εύκολα και γρήγορα. Βήμα-βήμα, όλα τα σχέδια, οι εικόνες και οι επεξηγήσεις θα σας χαρίσουν έναν ιστό μόνιμα τοποθετημένο, χωρίς προβλήματα και φθορές !
  Μια ενδιαφέρουσα Ιστορική και παράλληλα Νομική Αναδρομή (του δικηγόρου & συναδέλφου SV2HPΗ) στην "γκρίζα" ραδιοερασιτεχνική νομοθεσία του χθες, με πολλές άγνωστες πτυχές που θα λύσουν ποικίλες απορίες των νέων αλλά και των παλαιότερων ραδιοερασιτεχνών.
  Επίσης... ΟΛΕΣ οι πρόσφατες Επίσημες Διευκρινήσεις και Διαδικασίες Εξετάσεων για την απόκτηση του ραδιοερασιτεχνικού πτυχίου... κατευθείαν από το Υπουργείο !
  Τα ραδιοερασιτεχνικά δρώμενα, παρόντα όπως πάντα, ζωντανεύουν τις σελίδες του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες και παρουσιάζουν την μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει το χόμπι του ραδιοερασιτεχνισμού, σε έναν απαράμιλλο συνδυασμό με την μοναδική ομορφιά της Ελλάδας... Ζήστε κι εσείς, έστω νοερά, το καταπληκτικό Aegean Contest του 2014 που διαδραματίστηκε στον μαγευτικό Όλυμπο των αρχαίων θεών και διαβάστε επίσης την περιγραφή μιας πιο προόσφατης δραστηριότητας, της ραδιοσυνάντησης HamFest Λάρισας, που αναμφίβολα έχει γίνει για τους περισσότερους Έλληνες ραδιοερασιτέχνες, αν όχι θεσμός, σίγουρα μια ευχάριστη συνήθεια για το ξεκίνημα του φθινοπώρου!

  Κλείνουμε τη φετινή χρονιά με αισιοδοξία, αναμένοντας την επόμενη, με την ελπίδα όλα να πάνε προς το καλύτερο, σε προσωπικό, επαγγελματικό και φυσικά... ραδιοερασιτεχνικό τομέα, με πολλά ευχάριστα DX, περισσότερες ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες, προσωπικές κατασκευές και φυσικά, με τους αναγνώστες να συνεχίζουν να μας στηρίζουν, καλοδεχούμενοι πάντα για προτάσεις, συνεργασίες και άμεση επικοινωνία !

  Καλές Γιορτές σε όλους, με ό,τι καλύτερο, να βγει αληθινό !

  Nicolas Cassimis

  www.radiomagazine.com

  7  15 Dec 2014  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  Hello,

  we are currently setting up a very high quality analog mastering and Direct-To-Master Recording studio in the north of Greece, near Thessaloniki. The aim is, to work on recordings of exceptional fidelity for people who really care. We are currently in the process of selecting the tape machines, that we are going to be using. Primarily, we wanted to ask, if any of your members could point us in the right direction for where to get professional stereo tape machines in Greece. We already know of several people offering them in other European countries but have not been able to find anything in Greece. Also, we would be interested in the opinions of your members regarding the sound quality of different makes and models of tape machines. So far we have been considering the Studer A80 and A67, the Telefunken M15a, the Revox PR99, Otari MTR10,MCI JH110,and 3M M79, but we are still very much undecided. Thank you and best regards.

  J. I. Agnew

  8  15 Dec 2014  
 • UltraKops

  UltraKops

  ACA Member

  Δελτίο Τύπου της Ultra Audio

  Οι βραβευμένοι και απολύτως κορυφαίοι, servers,streamers , συστήματά αρχειοθέτησης - digital transports αναφοράς της Aurender , τώρα διαθέσιμοι και στην Ελλάδα.

  Προσφέρουν την καλύτερη ηχητική αναπαραγωγή σε ψηφιακό πεδίο σε όλα τα formats μέχρι 24/384 DXD και DSD x2, DSD ISO , DSD Native & DoP.
  Ripping EAC level automatic με εξώφυλλα και tags , χωρητικότητα από 1ΤΒ-12ΤΒ
  NAS servers, NAS share, NAS players με διάβασμα όλης της δισκοθήκης από εξωτερικούς σκληρούς.
  USB sticks ripping.
  Και το σημαντικότερο καλύτερος ήχος απο οποιοδήποτε player και λειτουργικό σύστημα, χωρίς computer, χωρίς κολλήματα, χωρίς restart. Ακαριαίο playback, χειρισμός τεράστιας δισκοθηκης πάνω απο 40.000 albums lossless με την καλύτερη εφαρμογή στην CES 2015 χωρίς όριο Aurender conductor / IOS & Android.
  Tidal streaming service integrated available.
  Airplay streaming

  N100 2.700
  N100 & Samsung 1TB SSD 3.150
  X100S 1TB 3.300
  X100L 6TB 3.900
  X100L 8TB 4.100
  X100L 12TB 4.300
  W20 call

  Δωρεάν εγκατάσταση και επίδειξη. 100% Satisfaction guaranteed.

  Moved on 2015-02-07 09:08:41 from «Aurender τώρα και στην Ελλάδα....»

  9  6 Feb 2015  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  Δελτίο Τύπου της mamalos cables

  New Murelli Interconnect

  Αεροστεγές καλώδιο interconnect χαμηλής χωρητικότητας, κατασκευασμένο από καθαρό ελληνικό χαλκό, με ενσωματωμένο μηχανισμό εσωτερικής ανάρτησης.

  Το πρώτο Ελληνικό χάλκινο interconnect πιστοποιημένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας!

  Σε καιρούς οικονομικής κρίσης η Ελληνική εταιρία κατασκευής καλωδίων mamalos cables ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της προϊόντος με το όνομα murelli. Ένα καλώδιο που έχοντας πολύ καλή ηχητική απόδοση σε λογική τιμή (περίπου 180 ευρώ το ζευγάρι του ενός μέτρου), επιτρέπει σε όλους να βιώσουν την ευχαρίστηση από την μουσική.

  Το murelli, σύμφωνα με την εταιρία, δεν παρουσιάζει σχεδόν καμία ηχητική υπογραφή στο μεταφερόμενο σήμα, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί ελάχιστη ποσότητα διηλεκτρικού (μονωτικού υλικού), εξασφαλίζοντας διαφάνεια, φυσικότητα και αξιοσημείωτη ανάλυση σε κάθε ηχητικό σύστημα, ανεξαρτήτως κόστους.

  Το murelli είναι ένα όμορφο, ελαφρύ και εύκαμπτο interconnect χαμηλής χωρητικότητας (81 pF/μέτρο) σε έναν ζωηρό πορτοκαλί χρωματικό συνδυασμό. Εσωτερικά αποτελείται από δύο αγωγούς υψηλής αγωγιμότητας, ειδικά κατασκευασμένους από ελληνικό(!) χαλκό OFC υψηλής καθαρότητας 99,99%, και επικαλυμμένους από ένα εξαιρετικά λεπτό (σχεδόν διαφανές), και πολύ ανθεκτικό μονωτικό βερνίκι. Η ειδικά κατασκευασμένη σύνθεση του βερνικιού περιορίζει την συνηθισμένη αλληλεπίδραση του διηλεκτρικού, μειώνει τους κραδασμούς μεταξύ των αγωγών του καλωδίου, ενώ τους συγκρατεί σε σταθερές θέσεις μεταξύ τους εξαλείφοντας το στατικό ηλεκτρισμό.
  Η χρήση μονόκλωνων αγωγών σήματος σε συνδυασμό με μια πολύ αποτελεσματική γεωμετρία πλέξης απευθείας δανεισμένη από το αμέσως ακριβότερο μοντέλο της εταιρίας (assymetric1), εκμηδενίζει το χαοτικό φαινόμενο της μεταφοράς ηλεκτρόνιων μεταξύ των κλώνων το οποίο απαντάται στα πολύκλωνα καλώδια, και συμβάλει τόσο στην εξάλειψη των επαναλαμβανόμενων εσωτερικών παρεμβολών όσο και στην μείωση των εξωτερικών.

  Το καλώδιο χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό εσωτερικής ελαστικής ανάρτησης των αγωγών του πάνω στους επίχρυσους ακροδέκτες του, πιστοποιημένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ο οποίος προσφέρει εξαιρετική απομόνωση από τους κραδασμούς, σταθερή γεωμετρία και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.

  Το ηχητικό αποτέλεσμα της όλης τεχνολογίας του murelli αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία επιτρέποντας σε όλους να βιώσουν την πραγματική απόλαυση ενός μουσικού έργου αποδίδοντας φυσικές χροιές και χαρακτηριστική διαφάνεια χωρίς λαμπρότητες και παχύνσεις.

  Το murelli παρέχεται απομαγνητισμένο και τερματισμένο με τους γνωστούς υψηλής ποιότητας επίχρυσους ακροδέκτες (τύπου RCA) της mamalos cables, οι οποίοι φέρουν ελάχιστα μεταλλικά μέρη για χαμηλότερη χωρητική αντίσταση. Οι αγωγοί προσαρμόζονται πάνω στους ακροδέκτες μέσω πίεσης και ειδικής κόλλησης με ασήμι σε χαμηλή θερμοκρασία, ενώ η επιφάνεια της κόλλησης καθώς και των ακροδεκτών καλύπτεται στη συνέχεια από ένα ειδικό προστατευτικό λαδί, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η σταθερότητα των ηλεκτρικών επαφών και η αντοχή τους στο χρόνο.

  Κάθε καλώδιο φέρει ένα μοναδικό σειριακό αριθμό, ενώ παρέχεται και εγγύηση έξι ετών.
  Αναλυτική παρουσίαση του murelli και περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα, τις τιμές και την τεχνολογία της mamalos cables στο www.mamalos.com

  site: www.mamalos.com

  10  4 May 2015  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  Δελτίο Τύπου no#7 της mamalos cables

  New magiolco Interconnect

  Αεροστεγές καλώδιο ηχείων χαμηλής αυτεπαγωγής, κατασκευασμένο από καθαρό ελληνικό χαλκό. Το πρώτο Ελληνικό χάλκινο καλώδιο ηχείων πιστοποιημένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας!

  Σε καιρούς οικονομικής κρίσης η Ελληνική εταιρία κατασκευής καλωδίων mamalos cables λέει όχι και στη λιτότητα και ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου της προϊόντος με το όνομα magiolco. Ένα καλώδιο που έχοντας πολύ καλή ηχητική απόδοση σε λογική τιμή (περίπου 200 ευρώ το ζευγάρι των δυο μέτρων), επιτρέπει σε όλους να βιώσουν την ευχαρίστηση από την μουσική.

  Το magiolco, σύμφωνα με την εταιρία, δεν παρουσιάζει σχεδόν καμία ηχητική υπογραφή στο μεταφερόμενο σήμα, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί ελάχιστη ποσότητα διηλεκτρικού (μονωτικού υλικού), εξασφαλίζοντας διαφάνεια, φυσικότητα και αξιοσημείωτη ανάλυση σε κάθε ηχητικό σύστημα, ανεξαρτήτως κόστους.
  Επιπλέον, και επειδή παρουσιάζει αξιοσημείωτα χαμηλή χωρητικότητα (17.6 pF/m) είναι κατάλληλο ακόμη και για χαμηλούς σε ισχύ, πλην όμως πολύ ποιοτικούς, ενισχυτές.

  Το magiolco είναι ένα όμορφο, ελαφρύ και εύκαμπτο speaker cable χαμηλής αυτεπαγωγής (1,3 μH/μέτρο) σε έναν ζωηρό πορτοκαλί χρωματικό συνδυασμό. Εσωτερικά αποτελείται από τέσσερις ξεχωριστά μονωμένους αγωγούς υψηλής αγωγιμότητας ανά κατεύθυνση (συνολικά 8 ανά κανάλι) ειδικά κατασκευασμένους από ελληνικό(!) χαλκό OFC υψηλής καθαρότητας 99,99% (ο οποίος προέρχεται από πρωτογενές μετάλλευμα και όχι από ανακύκλωση), επικαλυμμένους από ένα εξαιρετικά λεπτό (σχεδόν διαφανές) και πολύ ανθεκτικό μονωτικό βερνίκι. Η ειδικά κατασκευασμένη σύνθεση του βερνικιού περιορίζει την συνηθισμένη αλληλεπίδραση του διηλεκτρικού, μειώνει τους κραδασμούς μεταξύ των αγωγών του καλωδίου, ενώ τους συγκρατεί σε σταθερές θέσεις μεταξύ τους εξαλείφοντας το στατικό ηλεκτρισμό.

  Η χρήση ξεχωριστά μονωμένων μονόκλωνων αγωγών σήματος σε συνδυασμό με μια πολύ αποτελεσματική γεωμετρία πλέξης χαμηλής αυτεπαγωγής εκμηδενίζει το χαοτικό φαινόμενο της μεταφοράς ηλεκτρόνιων μεταξύ των κλώνων το οποίο απαντάται στα πολύκλωνα καλώδια, και συμβάλει τόσο στην εξάλειψη των επαναλαμβανόμενων εσωτερικών παρεμβολών όσο και στην μείωση των εξωτερικών καθώς και του θορύβου.

  Επί πλέον το καλώδιο είναι αεροστεγές με έναν μοναδικό μηχανισμό, πιστοποιημένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ο οποίος προσφέρει εξαιρετική απομόνωση από την ατμόσφαιρα και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.

  Το ηχητικό αποτέλεσμα της όλης τεχνολογίας του magiolco αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία επιτρέποντας σε όλους να βιώσουν την πραγματική απόλαυση ενός μουσικού έργου αποδίδοντας φυσικές χροιές και χαρακτηριστική διαφάνεια χωρίς λαμπρότητες και παχύνσεις.

  Το magiolco παρέχεται απομαγνητισμένο και τερματισμένο με καλής ποιότητας επίχρυσους ακροδέκτες από χαλκό πολύ υψηλής καθαρότητας 6Ν, οι οποίοι φέρουν ελάχιστα μεταλλικά μέρη για χαμηλότερη χωρητική αντίσταση. Οι αγωγοί προσαρμόζονται πάνω στους ακροδέκτες μέσω συνεχόμενης πίεσης και ειδικής κόλλησης με ασήμι σε χαμηλή θερμοκρασία, ενώ η επιφάνεια της κόλλησης καθώς και των ακροδεκτών καλύπτεται στη συνέχεια από ένα ειδικό προστατευτικό λαδί, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η σταθερότητα των ηλεκτρικών επαφών και η αντοχή τους στο χρόνο.

  Κάθε καλώδιο φέρει ένα μοναδικό σειριακό αριθμό, ενώ παρέχεται και εγγύηση έξι ετών.
  Αναλυτική παρουσίαση του magiolco και περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα, τις τιμές και την τεχνολογία της mamalos cables στο www.mamalos.com

  site: www.mamalos.com

  11  16 Sep 2015  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  Δελτίο Τύπου no#8 της mamalos cables

  New electron16 Power Cable

  Καλώδιο ρεύματος χαμηλής αντίστασης, κατασκευασμένο από καθαρό ελληνικό χαλκό με ενσωματωμένο σύστημα ψύξης των αγωγών του.

  Το πρώτο Ελληνικό καλώδιο ρεύματος πιστοποιημένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

  Το πρώτο Ελληνικό καλώδιο ρεύματος με σύστημα εσωτερικής ψύξης των αγωγών του.

  H Ελληνική εταιρία κατασκευής καλωδίων mamalos cables ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου της καλωδίου ρεύματος με το όνομα electron16. Ένα καλώδιο ρεύματος που έχοντας πολύ καλή ηχητική απόδοση σε λογική τιμή (220€ τα 1,7 μέτρα), επιτρέπει σε όλους να αναβαθμίσουν το αγαπημένο τους σύστημα.
  Σύμφωνα με την εταιρία, το "ἤλεκτρον" δεν παρουσιάζει σχεδόν καμία ηχητική υπογραφή στο μεταφερόμενο σήμα, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί ένα ειδικό βερνίκι σε απευθείας επαφή με τους αγωγούς το οποίο λειτουργεί ως υψίσυχνο φίλτρο απορροφώντας τον ηλεκτρικό θόρυβο του δικτύου πάνω στη μάζα του, εξασφαλίζοντας διαφάνεια, φυσικότητα και αξιοσημείωτη ανάλυση σε κάθε ηχητικό σύστημα, ανεξαρτήτως κόστους.
  Είναι ένα όμορφο, ελαφρύ και εύκαμπτο καλώδιο ρεύματος χαμηλής αντίστασης (0,022 Ωμ/μέτρο) σε έναν ζωηρό κοραλλί χρώμα, ικανό να μεταφέρει ρεύμα έντασης μέχρι 16 Ampere και ισχύος μέχρι 3,5KW. Αποτελείται από τρία εξωτερικά πλεγμένα και εντελώς ξεχωριστά μονωμένα και θωρακισμένα καλώδια ρεύματος για την φάση, τον ουδέτερο και την γείωση. Εσωτερικά κάθε καλώδιο αποτελείται από έναν αγωγό υψηλής αγωγιμότητας ειδικά κατασκευασμένο από ελληνικό(!) χαλκό OFC υψηλής καθαρότητας 99,99% (ο οποίος προέρχεται από πρωτογενές μετάλλευμα και όχι από ανακύκλωση), επικαλυμμένο με δυο στρώσεις από ένα εξαιρετικά ανθεκτικό μονωτικό βερνίκι και τοποθετημένο περαιτέρω μέσα σε έναν επίσης μονωτικό σωλήνα από εύκαμπτο PVC. Η ειδικά κατασκευασμένη σύνθεση του βερνικιού περιορίζει την συνηθισμένη αλληλεπίδραση του διηλεκτρικού, μειώνει τους κραδασμούς και εξαλείφει το στατικό ηλεκτρισμό.
  Το καλώδιο χρησιμοποιεί ένα πατενταρισμένο σύστημα εσωτερικής ψύξης των αγωγών του, το οποίο προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα στα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά του, καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  Επί πλέον, κάθε ξεχωριστό καλώδιο χρησιμοποιεί την δική του εξωτερική θωράκιση από πυκνό πλέγμα επικασσιτερωμένου χαλκού γειωμένη στο δίκτυο. Η χρήση ξεχωριστά μονωμένων μονόκλωνων αγωγών σήματος σε συνδυασμό με την αποτελεσματική γεωμετρία πλέξης εκμηδενίζει το χαοτικό φαινόμενο της μεταφοράς ηλεκτρόνιων μεταξύ των κλώνων το οποίο απαντάται στα πολύκλωνα καλώδια, και συμβάλει τόσο στην εξάλειψη των επαναλαμβανόμενων εσωτερικών παρεμβολών όσο και στην μείωση των εξωτερικών.
  Το ηχητικό αποτέλεσμα της όλης τεχνολογίας του electron16 αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία επιτρέποντας σε όλους να βιώσουν την πραγματική απόλαυση ενός μουσικού έργου αποδίδοντας φυσικές χροιές και δυναμικά χωρίς λαμπρότητες και παχύνσεις.
  Κάθε electron16 έχει μήκος τουλάχιστον 1,7 μέτρα ώστε να είναι αποτελεσματικό το υψίσυχνο φίλτρο του, ενώ παρέχεται απομαγνητισμένο και τερματισμένο με καλής ποιότητας επίχρυσους ακροδέκτες. Οι αγωγοί προσαρμόζονται πάνω στους ακροδέκτες μέσω συνεχόμενης πίεσης ενώ η επιφάνεια της επαφής καθώς και των ακροδεκτών καλύπτεται στη συνέχεια από ένα ειδικό προστατευτικό λαδί, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η σταθερότητα των ηλεκτρικών επαφών και η αντοχή τους στο χρόνο.
  Τέλος, παρέχεται και εγγύηση τεσσάρων ετών.

  Αναλυτική παρουσίαση του electron16 και περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα, τις τιμές και την τεχνολογία της mamalos cables στο www.mamalos.com

  site: www.mamalos.com

  12  16 Sep 2015  
 
page 1/2 rows 12/19 first page  previous page  goto page...  next page  last page 
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 180ms (19 queries, 18ms)