Απίθανες Διαφημίσεις

 • Toptubes

  Toptubes

  ACA President

  WIND ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ 2011

  13  17 Apr 2016  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  ACA Member Administrator

  Manos_Bits wrote:
  Πάσχα 2016 - Χτύπα σαν Άντρας (Άντζελα Δημητρίου)
  ----
  πριν λίγες μέρες βγήκε στον αέρα η νέα διαφήμιση των Τζάμπο με την "λαίδη" Άντζελα να τραγουδάει την "πετσούλα" σε μουσική του "ποια Θυσία"..
  αμέσως, χωρίς να χάσουν ούτε λεπτό έσπευσαν το αδερφάτο και η γλαστροπαρέα των χαζο-κάναλων, με τις αστρικές προβλέψεις, τα μεσημεριανο-κουτσομπολιά, τις εκπομπές με τα ανερχόμενα φαλτσαδόρα ταλέντα και τα κίτρινα δελτία ειδήσεων να την κατηγορήσουν και να την κοροϊδέψουν, πράγμα που έκαναν και κάνουν συχνά για την συγκεκριμένη λαϊκή τραγουδίστρια..
  απλά να θυμίσω ότι όλα αυτά τα χαζο-κάναλα δουλεύουν καραχρεωμένα με απλήρωτα δάνεια και υπαλλήλους, χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό εκτός από άφθονη κιτσερέλα και κακογουστιά διακορεύοντας βίαια την αισθητική μας..
  η Άντζελα Δημητρίου είναι μια μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, με χαρακτηριστική φωνή και ερμηνεία, που οι σημερινές αντίστοιχές της δίμετρες γλάστρες πρέπει να κάνουν πολλές γαργάρες με πινέζες για να τη φθάσουν..
  άντε λοιπόν Λιαγκάκια μου και Σκορδάκια μου, άντε Ευαγγελατάκια μου και Στεφανιδάκια μου και όλη η χαζοπαρέα των μεσημεριανάδικων, κάντε την ευπρεπή δουλειά σας και αφήστε μας να απολαύσουμε την λαίδη, να γελάσει και λίγο το πικραμένο χειλάκι μας..

  τέλος στη διαφήμιση της Άντζελας και του "χτύπα σαν άντρας"..

  τα χαζοκάναλα και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας () κατόρθωσαν και φίμωσαν το βίντεο με το έξυπνο και τολμηρό χιούμορ.. δεν είναι περίεργο μιας και οι ίδιοι αυτοί φορείς έχουν αναγάγει την λέξη 'άντρας' σαν μίασμα και ντροπή.. άντε καλό Πάσχα και του χρόνου να μην πω και άλλα..

   

  14  22 Apr 2016  
 
page 2/2 rows 12/14 first page  previous page  goto page...  next page  last page 
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 96ms (17 queries, 21ms)