Μουσικές Παρουσιάσεις..

 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  ανέβηκαν στο site μας μερικά δισκάκια που πρωτοπαίχτηκαν ή ξανα-ανακαλύφθηκαν μέσα στην εποχή του κορωνοϊού και ακούσθηκαν πάρα πολύ..

  1. Sarah Jane Morris ‎– Blue Valentine.. ζωντανή ηχογράφηση στο Ronnie Scott’s το 1994.. τα λόγια δεν χωράνε.. 15 διαμάντια τόσο από άποψη μουσικής όσο και ήχου..

  2. Helge Lien Trio ‎– Hello Troll.. Νορβηγική τζαζ με όλο το πακέτο της καλής μουσικής και του αψεγάδιαστου ήχου.. studio album του 2008

  3. Robin McKelle ‎– Alterations.. Νέο άλμπουμ 2020 και η Robin McKelle θέλησε να παρουσιάσει με το δικό της τρόπο κομμάτια των Joni Mitchell, Adele, Nina Simone and Janis Joplin αλλά και δικά της.. υπέροχο άλμπουμ!

  4. Tchaikovsky - Liturgy of St. John Chrysostom.. Σύγχρονη παραγωγή του 2019.. Η θρησκευτική ατμόσφαιρα και το κατανυκτικό περιβάλλον μεταδίδονται εδώ από μια χορωδία σε κορυφαία φόρμα, μια άψογη ηχογράφηση, ένα εξαιρετικό χορωδιακό έργο

  1  11 May 2020  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  Fazil Say - Beethoven Complete Piano Sonatas

  Στο πλαίσιο του εορτασμού των 250 χρόνων από τη γέννηση του Beethoven ο πιανίστας Fazil Say ακολουθώντας το παράδειγμα του Igor Levit ηχογράφησε τις σονάτες για πιάνο σ' ένα ολοκληρωμένο έργο Fazil Say - Beethoven Complete Piano Sonatas.. το αγοράσαμε από το Presto Classical σε 24/96 HD και το παρουσιάζουμε στο σαλόνι του www.aca.gr

   

  Clem Alford - Mirror Image

  Επίσης ανεβάσαμε ένα διαμαντάκι από την ψυχεδελική αναζήτηση των 70's το Clem Alford - Mirror Image, ένα πολύ καλό άλμπουμ που συνδυάζει τις ινδικές ragas στο σιτάρ με πειραματισμό στον ήχο, μυστικισμό με ψυχεδέλεια και ροκ προσανατολισμούς.. ο Clem Alford μαθήτευσε με τους Ali Akdar και Ravi Shankar κοντά στους οποίους έμαθε όλα τα μυστικά της Ινδικής μουσικής και του σιτάρ..

  2  5 Aug 2020  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  THE STOCKFISCH DMM-DUBPLATE

  Η γνωστή σε όλους μας Γερμανική Stockfisch Records έχοντας στο τιμόνι της τον Günter Pauler (από τους μεγαλύτερους μηχανικούς στον κόσμο) πρωτοπορεί για άλλη μια φορά προσφέροντας τo DMM-DUBPLATE έναν δίσκο άμεσης κοπής, που στην ουσία είναι η DMM μήτρα που κόβεται άμεσα από τον τόρνο (DMM Lathe).. To DMM-DUBPLATE είναι δηλαδή μια μήτρα πρώτης γενιάς, μιας πλευράς, χαραγμένη πάνω σε επιχαλκωμένο δίσκο κερδίζοντας έτσι στον τομέα του θορύβου, του πρε-έκο και της επεξεργασίας του βινυλίου.. το 1ο DMM-DUBPLATE περιέχει 5 κομμάτια και κοστίζει 678,00 €

   

  Ludovico Einaudi - Seven Days Walking

  Ένα υπέροχο πιανιστικό έργο παρουσίασε πρόσφατα ο Ιταλός πιανίστας Ludovico Einaudi σε επτά έργα-συνέχειες που αφορούν 7 συνεχόμενους μήνες.. Μελαγχολικό και μίνιμαλ σε όλη του τη διάρκεια, αναδεικνύει τον ήχο του μεγάλου Steinway D.. Ακούσαμε την έκδοση HD 24/96, παίζει άψογα και ταιριάζει στο mood του Σεπτέμβρη που έρχεται..

  3  29 Aug 2020  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  η Stockfisch Records παρουσιάζει ένα SACD Allan Taylor – There Was A Time SACD-DSD με τον 'δικό' της ο Allan Taylor και την Göttinger Symphonie Orchester.. ήχος υψηλής ανάλυσης και όμορφες συνθέσεις από τον γνωστό στην κοινότητα του Hi-End τραγουδοποιό Allan Taylor και την εταιρία με τον αψεγάδιαστο ήχο Stockfisch Records..

  επίσης ένα έργο με εξαιρετικό ήχο το Michael Weiss - Soul Journey εκδόθηκε σε βινύλιο με Mastering από τον Bernie Grundman σε περιορισμένο αριθμό (500 κόπιες οι 250 πρώτες αριθμημένες)

  4  22 Nov 2020  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  The doors - Strange days παρουσίαση από τον Τάσο Συρίγο..

  The doors - Strange days παρουσίαση των δύο πρώτων δίσκων του θρυλικού συγκροτήματος

  5  31 Dec 2020  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  - έθνικ τζαζ με ανατολίτικες ρίζες από το φλούγκελχορν και την τρουμπέτα του Ibrahim Maalouf μαζί με πολύ καλούς μουσικούς και όμορφο ήχο!! εξώφυλλο για όσκαρ!!
  Ibrahim Maalouf - Illusions

  - glam Jazz από τον Joe Stilgoe με υπέροχο παίξιμο στο πιάνο και άψογο ήχο.
  Joe Stilgoe ‎– New Songs for Old Souls

  και οι δυο παραπάνω εκδόσεις σε βινύλιο..

  6  7 Jan 2021  
 • scoup

  scoup

  Registered

  Αγαπώ την φωνή της !!!!

  Manos_Bits wrote:
  698. Sarah Jane Morris – Blue Valentine

  Moved on 2021-08-11 17:18:45 from «1000 δίσκοι που πρέπει να ακούσουμε»

  7  11 Aug 2021  
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 75ms (18 queries, 26ms)