Μία Βραδιά στο Σπίτι του Mr. Grimm !!!

 • Toptubes

  Toptubes

  ACA President

  13  8 Jun 2014  
 • Toptubes

  Toptubes

  ACA President

  14  8 Jun 2014  
 • Toptubes

  Toptubes

  ACA President

  Και κάποια στιγμή ήλθε και μία από τις ποιό όμορφες στιγμές της βραδιάς...

  Φίλος, συνεργάτης, χαϊφιντελίστας και το κυριότερο από όλα, πιανίστας, έπαιξε για την παρέα μας ζωντανά στο πιάνo του Χρήστου αρκετά κλασικά κομμάτια προς μεγάλη έκπληξη όλων των παρευρισκομένων...

  Και βιντεάκι...

  Hatzistamou 4 June 2014, Video 02

  Hatzistamou 4 June 2014, Video 01

  15  8 Jun 2014  
 • Toptubes

  Toptubes

  ACA President

  Ακολούθησε φαγητό πολύ ωραίο προετοιμασμένο από την οικοδέσποινα και κουβέντα χαλαρή στο μπαλκόνι...

  16  8 Jun 2014  
 • Toptubes

  Toptubes

  ACA President

  Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι ήταν μία υπέροχη βραδιά με πολύ μουσική, καλή παρέα, χαλαρωτική και ήρεμη με την φιλοξενία από τον Χρήστο και την σύζυγο του να ξεχειλίζει...

  17  8 Jun 2014  
 • Toptubes

  Toptubes

  ACA President

  Το τεχνικό κομμάτι το αφήνω σε κάποιους από τους παριστάμενους που το ξέρουν και καλύτερα από εμένα...

  Αυτό που θέλω να πω πάντως είναι ότι το σύστημα έπαιζε εξαιρετικά (αναλόγως με την ηχογράφηση βέβαια) και αν κάποιος θέλει να "στήσει" ένα πραγματικά καλό σύστημα με πολύ απλά πράγματα δεν έχει παρά να πάει σε αυτό το ενεργό-ψηφιακό ηχείο και με μία ψηφιακή πηγή είναι έτοιμος...

  Τα υπογούφερ κατά την άποψη μου αν ο χώρος είναι πάνω από 25 τετραγωνικά είναι αναγκαία...

  Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα...

  18  8 Jun 2014  
 • exp4nder

  exp4nder

  Registered

  Toptubes wrote:
  Το περίεργο ήταν ότι όπου και να καθόσουν είχες μια πολύ καλή αίσθηση του ηχητικού αποτελέσματος...

  Δεν είναι καθόλου περίεργο, αφού από τα 250hz και πάνω είναι unidirectional και η πολική του απόκριση εκτός άξονα είναι πολύ καλή με σταδιακό και ελεγχόμενο roll-off. Και ναι, παίζαν πάρα πολύ καλά!!

  19  8 Jun 2014  
 • VasilisM

  VasilisM

  ACA Member

  Για τα συγκεκριμένα ηχεία έχω πει την (θετική) γνώμη μου πολλές φορές... εδώ όμως θα σταθώ, (μόνο) στην υπέροχη βραδιά που ήταν από φίλους πλημμυρισμένη...

  20  8 Jun 2014  
 • petkef

  petkef

  Registered

  Πάρα πολύ ωραία βραδυά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οικοδεσπότες για την φιλοξενία οπου απο τα πρώτα λεπτά ένιωσα σαν το σπίτι μου,αλλά και για την πρόσκληση.Ομολογώ οτι τα Grimm ήταν έκπληξη για μένα.Ο ήχος τους φυσικότατος και πλήρως εξαφανισμένα.Ευχαριστώ τον Χρήστο που έστω και για λίγο άραξα στον καναπέ του και απόλαυσα αυτό τον υπέροχο ήχο αλλά και την φιλοσοφία.Υπέροχη βραδυά!!!

  21  9 Jun 2014  
 • AlexD

  AlexD

  ACA Member

  Έχω ακούσει πολλά για τα GRIMM.
  Ήταν η πρώτη φορά που το άκουσα.

  Ο χώρος ακρόασης ενδείκνυται για ομαδικές ακροάσεις. Το αίτιο αυτού είναι οτι ο χώρος "καλαμπουριού(μπαλκόνι)" ήταν άλλος απο αυτόν της ακρόασης. Επόμενο αυτού στον καναπέ - ακρόασης να υπάρχουν πάντα 5 άτομα σταθερά χωρίς να παρενοχλούν αυτούς που θέλουν να μιλήσουν και να καλαμπουρίσουν.

  Το ηχείο ήταν με τα συνοδά σάμπ. Έχει αρκετά ατού. Η σχεδίαση του αυτή καθ αυτή, κλειστού τύπου. Το ψηφιακό κρός και οι διακοπτικοί ενισχυτές.
  Πρακτικά το ηχείο αυτό μας δείχνει τί θα γίνει μετά και όχι τί έχει γίνει. Παρουσιάζει μία all inclusive λύση υψηλής ποιότητας και πιστότητας.
  Σε καμία φάση της ακρόασης δέν υπήρξε κάποιο στάδιο που να ακουγόταν κάποια "ψηφιακίλα".

  Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ποιότητα του ήχου παρότι η θέση των ηχείων στο χώρο έδειχνε να ακολουθεί επιταγές οικιακού χώρου και όχι αυστηρότητα στούντιο.
  Ακούσαμε και ψηφιακό πικάπ.

  Τέλος χάρηκα ιδιαίτερα που είδα όλα τα μέλη και μή για ακόμη μια φορά.

  22  9 Jun 2014  
 • ChrisHat

  ChrisHat

  Registered

  Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω όσους παρευρέθηκαν σε μια συγκέντρωση που ξεκίνησε ιδιωτικά για 5-6 άτομα και έγινε κανονικό ... πάρτυ. Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή για τα δώρα σας για την ωραία ατμόσφαιρα που ήταν πολύ υψηλού επιπέδου. Θα πώ μόνο πως ήταν η πρώτη φορά που η Sandrine δεν "εξαφανίστηκε" και έμεινε μέχρι τέλους.

  Το ενδιαφέρον πράγματι με το Grimm είναι αυτή η αίσθηση πως δεν έχει και τόση σημασία το sweet spot, υπάρχει μια διάχυση στο χώρο που κάνει το μουσικό event απλώς να "συμβαίνει" απο διαφορετικά σημεία ακρόασης.

  Υπόσχομαι την επόμενη φορά το Linn να παίζει ακόμα καλύτερα, να είναι οριζόντιο και η ανάρτηση να ανεβοκατεβαίνει για ... 3 λεπτά

  23  11 Jun 2014  
 • VLASSIS_S

  VLASSIS_S

  ACA Member

  Με λιγη καθυστερηση να ευχαριστησω και εγω τον Χριστο για την φιλοξενη βραδια. Η ατμοσφαιρα ηταν υπεροχη και πραγματικα περασαμε καταπληκτικα.

  24  18 Jun 2014  
 
page 2/2 rows 12/24 first page  previous page  goto page...  next page  last page 
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 121ms (17 queries, 31ms)