ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ A.C.A 17 Δεκεμβρίου Α. Ράπτης (#4)

 • EAR

  EAR

  ACA Member

  Φίλοι μου σας ευχαριστώ πολλή, είναι τιμή για μένα που παρευρεθήκατε σε αυτή τη συνάντηση αλλά ακόμη μεγαλύτερη τα εξαιρετικά σας σχόλια...
  Πραγματικά είναι παραπάνω τον προσδοκιών μου... δεν θα γράψω περισσότερα μιας και ο γραπτός λόγος δεν είναι το δυνατό μου σημείο ... σας ευχαριστώ πολλή και πάλι να είστε πάντα κάλα και σας περιμένω οπότε θέλετε μαζί με τους φίλους σας, να απολαύσουμε ξεχωριστές μουσικές και καλό κόκκινο κρασί...!!!

  37  19 Dec 2011  
 • gherop

  gherop

  ACA Member

  Να ευχαριστήσω και από πλευράς Δ.Σ τον Απόστολο, που αν και παρακλήθηκε στο πάρα πέντε, ανταποκρίθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο, χαρίζοντάς μας μια υπέροχη βραδιά. Το σπίτι σε ήσυχο, απόμερο μέρος, με φοβερή αισθητική και προσωπικότητα, συνδύαζε αριστοκρατικότητα με σύγχρονη τεχνολογία. Παρά το γεγονός ότι ήταν καινούργιο, όταν έμπαινες μέσα είχε την ψυχή παλιού.
  Το ηχοσύστημα μου άρεσε πολύ, και το φαγητό ήταν ιδιαίτερο. Το τζάκι ενεργειακό μας ζέσταινε και αυτό. Χάρηκα πολύ και για τη γνωριμία μου, με την πάντα ενήμερη γιά όλα και μονίμως ευδιάθετη και χαμογελαστή Wanda (Smilies Queen και όχι μόνον) και τον φαινομενικά "δύσκολο", αλλά τελικά "προσπελάσιμο", Zoglair (τελειομανής καλλιτέχνης και όχι μόνον), οι οποίοι βοηθούν ο καθένας με τον τρόπο του, στην πολύ καλή λειτουργία του site μας.
  Ελπίζω να ξαναβρεθούμε όλοι μεθαύριο την Τετάρτη στην Audio Temple...
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα στον Απόστολο.

  38  19 Dec 2011  
 
page 4/4 rows 12/38 first page  previous page  goto page...  next page  last page 
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 54ms (19 queries, 21ms)