ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ A.C.A 17 Δεκεμβρίου Α. Ράπτης (#2)

 • jadis_boy

  jadis_boy

  ACA Member

  δυστηχως λογοι υγειας δε με αφησαν να ερθω
  ελπιζω να περασατε καλα

  13  18 Dec 2011  
 • Mikekan

  Mikekan

  ACA Member

  Μανο κάντο public το θέμα!

  14  18 Dec 2011  
 • gherop

  gherop

  ACA Member

  Mikekan wrote:
  Μανο κάντο public το θέμα!

  Οτι ο jadis-boy δεν ηρθε για λογους υγειας;

  15  18 Dec 2011  
 • wanda

  wanda

  Smiley Queen

  Καλημέρα!!!!!

  Από ό,τι βλέπω υπάρχει θέμα για να γράψουμε τις εντυπώσεις μας!!

  Κατ΄αρχήν να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον οικοδεσπότη κ. Ράπτη για την φιλοξενία του και την εγκαρδιότητα με την οποία μας υποδέχθηκε.

  Κατά δεύτερον να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και το Δ.Σ. του aca για την ευγενική τους πρόσκληση να παραβρεθούμε στην συγκεκριμένη αυτή εκδήλωση των μελών του και να έχουμε την τιμή και την ευχαρίστηση, όχι μόνο να ακούσουμε ποιοτική μουσική αλλά να γνωριστούμε από κοντά, να μιλήσουμε, να γελάσουμε και να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά!

  Επειδή όμως θέλω να αναφερθώ σε όλους και να ελέγξω το φωτογραφικό υλικό μου πριν βγάλω στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες, δεσμεύομαι να επανέλθω τάχιστα!

  Και για να μην ξεχνιόμαστε ... λόγω Χριστουγέννων ...

  16  18 Dec 2011  
 • apokon

  apokon

  ACA Member

  Κι εγω με την σειρά μου να ευχαριστησω τον Απόστολο για την ωραία βραδιά!!!
  σε λίγο ανεβάζω και τις φωτό ώστε να είναι διαθέσιμες στον Κυριάκο.

  17  18 Dec 2011  
 • wanda

  wanda

  Smiley Queen

  Λέω να αρχίσω να ανεβάζω κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες και ταυτόχρονα να σας δίνω και κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία, που καμία σχέση δεν θα έχουν με το Σύστημα που ακούσαμε χθες, αλλά θα εξασφαλίζουν μια "άλλη" προσέγγιση στην εκδήλωση.

  Εξάλλου το καθαρά τεχνικό κομμάτι, το έχουν άλλοι, πολύ έμπειροι στο αντικείμενο και σαφώς όχι εγώ.

  Λοιπόν ...
  Την εκδήλωση προλόγισε η αυτού εξοχότης ο Αντιπρόεδρος του aca, αυτοπροσώπως, Toptubes!
  Δεν ξέρω αν συνήθως έχει αυτό το ρόλο, αλλά σίγουρα τα καταφέρνει περίφημα (Κυριάκο, λέω καλά λόγια τώρα γιατί αργότερα δεν εγγυώμαι τίποτα )

  Βέβαια, να επισημάνω ότι χθες βράδυ δεν είχε μόνο αυτό το ρόλο.
  Είχε την ευγενή καλοσύνη να μας μεταφέρει με το αυτοκίνητό του από και προς το σπίτι μας και να εκτελέσει τα καθήκοντα οδηγού χωρίς όμως να αντεπεξέλθει με απόλυτη επιτυχία.

  Και να εξηγήσω:
  Το ραντεβού μας ήταν στις 6.30 στο σπίτι μας.
  Τηλεφωνεί λοιπόν στις 6.40 ρωτά ποια είναι η οδός μας (αν και έχει έρθει αρκετές φορές στο σπίτι μας)και μας διαβεβαιώνει: "Κοντά είμαι"!

  Για την ακρίβεια ήταν σε άλλη περιοχή

  Στις 6.55 τηλεφωνά εκ νέου και δίνει το στίγμα: " Κατεβείτε, είμαι από κάτω".
  Κατεβαίνουμε. Ψυχή. Άδειος ο δρόμος.
  Πάει χάθηκε, σκεφτήκαμε.
  Περιμένουμε κανένα δεκάλεπτο στο δρόμο, σαν άστεγοι μετανάστες και αποφασίζουμε ότι είναι ώρα να αρχίσουμε να τον αναζητάμε μέσω των ανακοινώσεων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού!
  Αλλά να ...
  Στρίβει ένα αυτοκίνητο και ω του θαύματος ... δεν είναι αυτός! (Και πήγαμε να μπούμε σε ξένο αμάξι ).

  Τελικά, έφτασε και δικαιολογήθηκε: "Να εδώ στον παρακάτω δρόμο ήμουν και περίμενα και μετά κατάλαβα ότι έχω κάνει λάθος".

  Στην πραγματικότητα, οι κάτοικοι του άλλου δρόμου έβλεπαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο να πηγαίνει πάνω - κάτω, ανεξήγητα και ήταν έτοιμοι να καλέσουν την αντιτρομοκρατική υπηρεσία!

  Στον αφηρημένο Αντιπρόεδρο επιβλήθηκε από τον zoglair, η ποινή να έρχεται καθημερινά στο σπίτι μας, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, προ φαγητού, μέχρι να μην ξαναχαθεί πια στα Στενά των Δερβενακίων και να αλλάξει τάχιστα Λογισμικό στο GPS!

  18  18 Dec 2011  
 • wanda

  wanda

  Smiley Queen

  Ο φιλόξενος οικοδεσπότης κ. Ράπτης προχωρά στην παρουσίαση του φοβερού Συστήματός του.
  Να πω ότι τα τεράστια εντυπωσιακά ηχεία, κυριαρχούν στο χώρο.
  Πανύψηλα και επιβλητικά με πρωτότυπο σχήμα, αισθανόμουν περίεργα δίπλα τους!

  Το υπόλοιπο Σύστημα βρίσκεται σε μια εντυπωσιακή κατασκευή από μάρμαρο και μέταλλο που συναγωνίζεται σε ομορφιά τα φοβερά ηχεία που το περιβάλουν.

  (Άντε, όλα εγώ θα τα πω; Και δεν ξέρω και περισσότερα δηλαδή )

  Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέρω πόσο ιδιαίτερος είναι ο χώρος που φιλοξενεί το εν λόγω Σύστημα.
  Είναι ιδιαίτερα προσεγμένος και παραπέμπει σε σπίτι μιας άλλης όμορφης και νοσταλγικής εποχής!

  κ. Ράπτη, σας ευχαριστούμε και πάλι για την ξεχωριστή αυτή βραδιά και σας ευχόμαστε να απολαμβάνετε όμορφες μουσικές διαδρομές!

  19  18 Dec 2011  
 • wanda

  wanda

  Smiley Queen

  Mikekan wrote:
  Περάσαμε Τέλεια!
  Ευχαριστούμε τον Αποστολο για τη εξαιρετική φιλοξενία! Φοβερός τύπος!
  Ακούσαμε μουσικαρες απο το εξαιρετικο σύστημα με βαση τα κορυφαία B&W Matrix!
  Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα τη Wanda η οποία ειναι πιο γλυκιά και απο τα smilies που βάζει!
  Guest start o zoglair που ελπίζω να τον δούμε και στην κοπή της πίτας όπως φυσικα και τη Wanda!
  Παντα τέτοια!

  Μην λες τέτοια, κοκκινίζω

  Θέλω να σε ευχαριστήσω ιδιαίτερα για τα καλά σου λόγια!
  Αν και μεταξύ μας, πιστεύω, τώρα που σε γνώρισα από κοντά, ότι είναι αδύνατον να εκφραστείς άσχημα για τον οποιονδήποτε...
  Είναι φανερό ότι είσαι ένα πολύ καλό, ευχάριστο και ευγενικό παιδί!

  Λυπάμαι, βέβαια που δεν κατάφερες χθες να ακούσεις Strauss, αν και το ζητούσες επιμόνως, αλλά στο τέλος νομίζω ότι απόλαυσες και συ τα παλιά ακούσματα από τους Dire Straits!

  Τέλος, σου εύχομαι να μείνεις έτσι όπως είσαι και να προχωρήσεις τη ζωή σου όπως έχεις ονειρευτεί γιατί άτομα με τόσο θετική ενέργεια, σαν και σένα το αξίζουν!

  p.s. Iro, το καλύτερο παιδί μας παίρνεις!!!!

  20  18 Dec 2011  
 • Iro

  Iro

  Registered

  Wanda η αλήθεια να λέγεται! Είναι το καλύτερο παιδί!
  Μου είπε και τα καλύτερα για σένα και ελπίζω σύντομα να σε γνωρίσω!

  Καλές γιορτές σου εύχομαι!

  wanda wrote:
  p.s. Iro, το καλύτερο παιδί μας παίρνεις!!!!
  21  18 Dec 2011  
 • wanda

  wanda

  Smiley Queen

  Iro wrote:
  Wanda η αλήθεια να λέγεται! Είναι το καλύτερο παιδί!
  Μου είπε και τα καλύτερα για σένα και ελπίζω σύντομα να σε γνωρίσω!
  Καλές γιορτές σου εύχομαι!

  Να είσαι καλά, Iro μου!
  Ελπίζω να σε γνωρίσω σύντομα και εγώ.
  Ίσως στην κοπή της πίτας, αν είμαστε καλά ...

  Όμως,ανεξάρτητα με το πόσο καλό παιδί είναι ο Mike, φαίνεσαι και συ ένα καλό κορίτσι, οπότε αξίζετε ο ένας τον άλλο.
  Μπράβο σας και σας εύχομαι γρήγορα να κάνετε το όνειρό σας, πραγματικότητα!

  Καλές γιορτές και σε σας!

  22  18 Dec 2011  
 • pavgeris

  pavgeris

  Registered

  Εντυπώσεις

  Με αφορμη τη συναντηση του Σαββατου, αποφασισα να γραψω τις εντυπωσεις μου για το ηχοσυστημα του φιλου μας του Αποστολη. Δε θα σταθω στο γεγονος της συναντησης της ιδιας, τη φιλοξενια κλπ καθως τα ειπαν ολα οι προλαλησαντες και με το παραπανω.

  Αναφορικα με το ηχητικο του σκελος, μπορω να ομολογησω με αρκετη ανεση οτι ηταν απο τις πιο ευχαριστες εκπληξεις των τελευταιων μηνων, για να μην πω και των τελευταιων ετων. Τα μηχανηματα λιγο εως πολυ γνωστα σε ολους μας, καποιοι θα σπευσουν να πουν "φοβερα και τρομερα" λογω της φημης τους, ενω καποιοι αλλοι "οχι και τιποτε σπουδαιο", λογω των ετων που κουβαλανε στην πλατη τους. Προκειται για συσκευες ηλικιας ανω της δεκαετιας, ενω καποια ειχαν περασει αισιως και την 'ενηλικιωση' των 18 ετων!

  Για την προσωπικη μου προσεγγιση στο ζητημα της ηχητικης αναπαραγωγης, σαφως εχετε γνωση. Ενας σκληροπυρηνικος SET lover και 'παγκτίτης' που ολη την ωρα στηνει πραγματα πανω στον παγκο για να τα ακουσει, ψαχνει συγκεκριμενα πραγματα που η μεγαλη πλειοψηφια των κλασσικων συσκευων δεν ειναι σε θεση να δωσει στο βαθμο που θελει. Οταν λοιπον καλεισαι να ακουσεις ενα ηχοσυνολο που δεν ειναι επικεντρωμενο σε αυτη την κατευθυνση, ειναι ευλογο να εχεις αρκετες προκαταληψεις.

  Αυτο που με εξεπληξε ακρως θετικα ηταν ο τροπος που το εν λογω ηχοσυνολο σερβιριζε τη μουσικη εν συνολω. ΟΚ, εχουμε ακουσει περισσοτερη διαφανεια, περισσοτερη αμεσοτητα, περισσοτερο δυναμισμο, περισσοτερη πληροφορια, περισσοτερη λαμψη, πιο εκτεταμενα πριμα, πιο στοιβαρα μπασα, πιο μελωδικα μεσαια, πιο ανοικτους σε πλατος και βαθος χωρους, κλπ. Αυτα ολα ειναι το ενα μερος της μουσικης αναπαραγωγης που στο κατω κατω ειναι και το πιο αδιαφορο κομματι απο ολα. Αυτο που το συγκεκριμενο ηχοσυστημα εδιδε στον ακροατη ειναι η 'σφαιρικη' προσεγγιση στο μουσικο γεγονος, συνδυαζοντας κατι απο ολα με τροπο που ποτε δε σε εκανε να αφαιρεθεις απο το ιδιο το μουσικο γεγονος.

  Θα αναφερω συγκεκριμενα, σε μουσικη jazz, rock αλλα και κλασσικη, παντοτε και διχως εξαιρεση, το μουσικο γεγονος σκιαγραφονταν σωστα στο χρονο! Η μουσικη ειχε μετρο, ειχε παλμο, ειχε εξελιξη και συνεχεια, ειχε αυτο που ονομαζω προσωπικα εξελιξη στο χωρο και στο χρονο των δρωμενων με τροπο που ποτε να μη σε αποσπα απο το ιδιο το μουσικο γεγονος. Απο τον πρωτο δισκο που επαιζε την ωρα που μπηκα μεσα στο χωρο ακροασης (July London) μεχρι και το τελος της "παραστασης" καθε φορα προσηλωνομουν στο να ακουσω τη μοναδικοτητα του καθε μουσικου κομματιου διχως να αποσπωμαι απο δηθεν εντυπωσιακα 'πυροτεχνηματα' η στοιχεια εντυπωσιασμου που το μονο που μπορουν να κανουν τελικως ειναι να σε αποσπουν απο αυτο που θελεις να εισπραξεις. Το ηχοσυνολο δεν ειχε εντονα σημαδια ηχητικης υπογραφης στο καθε μουσικο γεγονος και αυτο ειναι σπουδαιο κατορθωμα για τον οικοδεσποτη μας, δεδομενου του μεγεθους ογκου και ισχυος των συσκευων.

  Ειναι η πρωτη φορα που σε μια συγκεντρωση ζητησα τη γνωμη των παρευρισκομενων για το πως αντιλαμβανομαστε ο καθενας απο εμας την αποψη του οικοδεσποτη. Τα γενικα σχολια, απο 'αδιαφορο' μεχρι 'ικανοποιητικο με προβληματα', ενω με εντυπωσιασε ακρως αρνητικα το γεγονος οτι κανενας απο τους παρευρισκομενους με τους οποιους μιλησα πλην ενος και μονον, δεν αντιληφθηκε διολου ολα οσα ανεφερα στις προηγουμενες παραγραφους. Δεν αντιληφθηκε δηλαδη την σπουδαια "τεχνικη αρτιοτητα" με την οποια το εν λογω ηχοσυνολο εκτυλισσε καθε μουσικο γεγονος σωστα στο χρονο και στο χωρο, μεχρι το clipping φυσικα των ενισχυτων, περαν των οποιων δεν επιτρεπεται να σχολιαζουμε καθως ξεπερναμε τις προδιαγραφες.

  Κατοπιν ολων των παραπανω θα ηθελα να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον Αποστολο για το πως κατορθωσε μεσα απο αυτη την επιλογη να αντλησει το συγκεκριμενο αποτελεσμα. Του τα εξεφρασα και live φυσικα μετα το περας της συναντησης. Απο την αλλη θα ηθελα να διαβαζα και για τη γνωμη αλλων παρευρισκομενων, για το πως ακουσαν το ηχοσυνολο του Αποστολου και δεν ετυχε να συζητησουμε απο κοντα.

  Φιλικα,
  Π.Α.

  23  18 Dec 2011  
 • Mikekan

  Mikekan

  ACA Member

  Το σύστημα είχε Φοβερο timing κατι απαραιτητο για μενα για να σε βάλει στα μουσικό δρώμενα κάτι το οποίο κατάφερε με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που είχε! Αν και δεν θα το χαρακτήριζα ουδέτερο τονικα για τα γουστα μου παρόλαυτα ήταν μια πολυ ωραία εμπειρία! Προσωπικά μου αποσπουσε τη προσοχη το χαμηλό S/N του πικαπ.

  Απο τις ωραίες ηχητικές εμπειρίες πάντως! Συγχαρητήρια στον Αποστολο για τον ήχο που έχει πετύχει!

  24  18 Dec 2011  
 
page 2/4 rows 12/38 first page  previous page  goto page...  next page  last page 
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 136ms (19 queries, 47ms)