Έκθεση HiEnd 2018 - Εντυπώσεις, Φοτος

 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  ACA Member Administrator

  Όπως έχουμε ξαναπεί, είναι πολλά τα προβλήματα με τις Εκθέσεις συστημάτων ήχου στα ξενοδοχεία.. Ακατάλληλοι χώροι, πολύς κόσμος, φασαρία, υποχρέωση των εταιριών να παντρέψουν μεταξύ τους τα δικά τους μηχανήματα.. Από την άλλη οι εκθέσεις έχουν και πολλά θετικά όπως είναι η συνεύρεση όλων ημών των ασχολούμενων με το hi-fidelity, η γνωριμία με καινούργια μηχανήματα, οι νέες τάσεις και η τόνωση της αγοράς..

  Έτσι κι εφέτος είδαμε (στην όχι και τόσο μεγάλη έκθεση) φίλους και γνωστούς που συνήθως τα λέμε από το πληκτρολόγιο.. Το φετινό αποτέλεσμα μιλώντας προσωπικά, ήταν το μεγάλο πρόβλημα του mismatch μεταξύ των μηχανημάτων κάθε εταιρίας, (με εξαίρεση τον Ορφέα), έτσι είδαμε και ακούσαμε συστήματα με πολύ μεγάλα ονόματα να παίζουν μέτρια και επίσης (λίγα) συστήματα που έπαιζαν άψογα..

  Δεν θα ήθελα να αναφέρω τα αρνητικά στοιχεία σεβόμενος τον κόπο των αντιπροσώπων να σταθούν όρθιοι σε μια καταρρακωμένη αγορά, αλλά θα αναφέρω τις καλές προσπάθειες που συναντήσαμε στην HiEnd 2018.. Και πρώτο απ' όλα τον εκπληκτικό ήχο που ακούσαμε στο δωμάτιο των Tsakiridis!! τρανή απόδειξη ότι ο καλός ήχος δεν είναι μόνο στα χρήματα αλλά στο μεράκι την γνώση και το σωστό ταίριασμα..

  1  24 Nov 2018  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  ACA Member Administrator

  Συνεχίζοντας θα αναφέρω κατά την προσωπική μου άποψη τα τρία (3) συστήματα που έκλεψαν την παράσταση, θα καταλάβετε όλοι σε ποια αναφέρομαι κατά σειρά..

  1.

  hiend201801

   

  2.

  hiend201802

   

  3.

  hiend201803

  2  24 Nov 2018  
 • panelistas

  panelistas

  Registered

  Οταν περιπου δεκα μεγαλες εταιρειες απουσιαζουν,τοτε λογικο ειναι η εκθεση να ειναι κατωτερη του αναμενωμενου.Οι αντιπροσωποι κουρασμενοι,τα δωματια απαραδεκτα μικρα.Πρεπει να γινει οπωσδηποτε αλλαγη ξενοδοχειου.

  3  27 Nov 2018  
 • AlexD

  AlexD

  ACA Member Moderator

  Προσωπικά δέν πήγα. Δέν πρόλαβα.
  Έχω ακούσει πολλά για την έκθεση. Μικρή, ακριβά κόμιστρα για τους εκθέτες.

  Απο το 2013 η άποψη μου παραμένει η ίδια, άρα συγχωρώ και οτιδήποτε στρεβλό.

  4  27 Nov 2018  
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 81ms (16 queries, 39ms)