η Shure διακόπτει την παραγωγή προϊόντων Phono!

 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  ACA Member Administrator

  Δήλωση της Shure σχετικά με τη διακοπή των προϊόντων Phono

  Για περισσότερα από 90 χρόνια, η Shure έχει δεσμευτεί να κατασκευάζει και να παραδίδει προϊόντα υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και αξίας. Αυτή η δέσμευση απαιτεί συνεκτικότητα στα υλικά, τις διαδικασίες και τις δοκιμές, καθώς και την ικανότητα αντίδρασης στις διακυμάνσεις της ζήτησης.

  Τα τελευταία χρόνια, η δυνατότητα διατήρησης των αυστηρών προδιαγραφών στην κατηγορία προϊόντων Φωτογραφικών κεφαλών έχει αυξημένες απαιτήσεις, με αποτέλεσμα επιπτώσεις κόστους και παράδοσης που είναι ασυμβίβαστες με την παράδοση της μάρκας Shure.

  Υπό το πρίσμα αυτών των συνθηκών και μετά από διεξοδική αξιολόγηση, έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση να διακοπεί η παραγωγή των προϊόντων Shure Phono το καλοκαίρι του 2018.

   

   

  Δεδομένης της ιστορίας συμμετοχής στην κατηγορία Phono εδώ και δεκαετίες, αναγνωρίζουμε ότι αυτή η απόφαση μπορεί να αποβεί απογοητευτική για τους εταίρους μας και τους τελικούς χρήστες.

  Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη και την αφοσίωση που αποδείχθηκε για τα προϊόντα Shure Phono καθ' όλη τη διάρκεια των ετών και είμαστε υπερήφανοι για τον αντίκτυπο που έχουν αυτά τα προϊόντα στη ζωή των πελατών μας και τη φήμη της μάρκας Shure. Πιστεύουμε ότι η περήφανη κληρονομιά του Shure Phono εξυπηρετείται καλύτερα από την έξοδο από την κατηγορία και όχι από τη συνέχιση της παραγωγής υπό συνθήκες όλο και πιο δύσκολες.

  Η Shure θα συνεχίσει να φέρνει στην αγορά αξιόπιστα, υψηλής ποιότητας προϊόντα και προσβλέπουμε στην ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών σχετικά με τις τρέχουσες και μελλοντικές προσφορές μας. Καθώς η Shure επεκτείνεται σε νέες αγορές και κατηγορίες προϊόντων για τους audiophiles, η διαρκή δέσμευσή μας για υψηλές επιδόσεις και τεχνολογική καινοτομία θα παραμείνει στον πυρήνα μας.

   

  1η Μαΐου 2018

  πηγή: www.shure.com

  1  26 May 2018  
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 81ms (16 queries, 34ms)