Καλώδιο Ρεύματος Mamalos Εelectron28n

 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  ACA Member Administrator

  Καλώδιο Ρεύματος Mamalos Εelectron28n

  H Ελληνική εταιρία κατασκευής καλωδίων mamalos cables ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της καλωδίου ρεύματος με το όνομα electron28n στο οποίο γίνεται χρησιμοποίηση νανοτεχνολογίας και συγκεκριμένα αγώγιμων νανοσωλήνων άνθρακα οι οποίοι παράγονται στην Ελλάδα(!). Το electron28n αποτελεί το πρώτο καλώδιο του είδους παγκοσμίως με την χρησιμοποίηση αυτής της τεχνολογίας.

   

  Mamalos_Electron28n

   

  Κάθε στοιχείο αυτού του συστήματος μελετήθηκε και σχεδιάσθηκε προσεκτικά μετά από μακρά έρευνα, με στόχο το υψηλότερο δυνατό επίπεδο απόδοσης. Το αποτέλεσμα αποτελεί μια κορυφαία υλοποίηση υψηλής τεχνολογίας και ανώτερης ποιότητας κατασκευής, η οποία προσφέρει σήμερα μια εικόνα από το μέλλον των ειδικών καλωδίων ρεύματος.

  Σύμφωνα με την εταιρία, το νέο "ἤλεκτρον" δεν παρουσιάζει σχεδόν καμία ηχητική υπογραφή στο μεταφερόμενο σήμα, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί υπεραγώγιμους νανοσωλήνες μέσα στη μάζα όσο και σε απευθείας επαφή με τους αγωγούς οι οποίοι μεταξύ άλλων λειτουργούν ως υψίσυχνο φίλτρο απορροφώντας πάνω στη μάζα τους τον ηλεκτρικό θόρυβο του δικτύου, εξασφαλίζοντας έτσι διαφάνεια, φυσικότητα και αξιοσημείωτη ανάλυση σε κάθε σύστημα, ανεξαρτήτως κόστους.

  Το electron28n είναι ένα αρκετά βαρύ αλλά σχετικά εύκαμπτο σύστημα καλωδίων ρεύματος πολύ χαμηλής αντίστασης (0,025Ωμ/μέτρο) σε έναν όμορφο χρωματικό συνδυασμό ασημί με μαύρο. Είναι ικανό να μεταφέρει ρεύμα έντασης μέχρι 28 Ampere και ισχύος μέχρι και 6,5KW προσφέροντας σημαντική αναβάθμιση ακόμη και στα πιο απαιτητικά συστήματα. Αποτελείται από τρία εξωτερικά πλεγμένα, εντελώς ξεχωριστά μονωμένα και ανεξάρτητα θωρακισμένα καλώδια ρεύματος για την φάση, τον ουδέτερο και την γείωση.

  Εσωτερικά κάθε καλώδιο αποτελείται από δυο βαριάς κατασκευής κατάλληλα πλεγμένους μονόκλωνους αγωγούς, ειδικά κατασκευασμένους από χαλκό OFC πολύ υψηλής καθαρότητας 99,999% από πρωτογενές ελληνικό μετάλλευμα. Κάθε αγωγός εμπλουτίζεται σε μοριακό επίπεδο και σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες με υπεραγώγιμους νανοσωλήνες άνθρακα, μέσω της χρήσης ενός μοναδικού masterbatch το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά από την mamalos cables. Στην συνέχεια κάθε αγωγός, σε μια διαδικασία που διαρκεί αρκετές ημέρες, περιβάλλεται από 46 στρώσεις του ίδιου masterbatch οι οποίες στην ουσία λειτουργούν μαζί με τους αγωγούς ως ένα αγώγιμο σύνολο, μετατρέποντας ταυτόχρονα το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που σχηματίζεται γύρω από κάθε εμπλουτισμένο αγωγό ξανά σε ρεύμα. Έτσι αυξάνεται τόσο η αγωγιμότητα του καλωδίου όσο και η συνολική ταχύτητα διάδοσης.

  Η όλη κατασκευή του αγωγού περιβάλλεται τελικά από υπερύψηλης ποιότητας PVC και ξεχωριστή εξωτερική θωράκιση από πυκνό πλέγμα επικασσιτερωμένου χαλκού, γειωμένη στο δίκτυο με τοπολογία αστέρα. Η χρήση ξεχωριστά μονωμένων δίκλωνων αγωγών ρεύματος σε συνδυασμό με την αποτελεσματική γεωμετρία πλέξης και τη βαριά θωράκιση, εκμηδενίζει το χαοτικό φαινόμενο της μεταφοράς ηλεκτρόνιων μεταξύ των κλώνων, το οποίο απαντάται στα πολύκλωνα καλώδια, και συμβάλει τόσο στην εξάλειψη των επαναλαμβανόμενων εσωτερικών παρεμβολών όσο και στην εξουδετέρωση των εξωτερικών.
  Επιπρόσθετα, οι 46 στρώσεις masterbatch έχουν μελετηθεί ειδικά ούτως ώστε να λειτουργούν ως ένα εξαιρετικό μέσο εξάλειψης των κραδασμών, ελαχιστοποιώντας παράλληλα την τριβή των αγωγών με το περίβλημα από PVC.

  Ταυτόχρονα, και επειδή είναι χημικά ουδέτερες, εξαλείφουν ολοκληρωτικά την οξείδωση. Επί πλέον, δεδομένου ότι οι νανοσωλήνες άνθρακα είναι επίσης εξαιρετικά θερμοαγώγιμοι, ελαττώνουν περαιτέρω τη θερμοκρασία λειτουργίας, μέσω του πατενταρισμένου συστήματος ψύξης που έχει ήδη αναπτύξει η εταιρία, με συνέπεια την περαιτέρω αύξηση της αγωγιμότητας. Τέλος, χρησιμοποιείται μια επίσης πατενταρισμένη μέθοδος στεγανοποίησης η οποία καθιστά το καλώδιο αεροστεγές, προσφέροντας περαιτέρω αντίσταση στην οξείδωση και σταθερή θερμοκρασία λειτουργίας.

  Το αποτέλεσμα αποτελεί μια εντελώς πρωτότυπη επιλογή ειδικού αγωγού ο οποίος προσδίδει στο καλώδιο επίπεδη απόκριση συχνότητας, ομαλή και αβίαστη αναπαραγωγή, και κυρίως υψηλή ανάλυση και ουδέτερο χαρακτήρα.

  Το ηχητικό αποτέλεσμα της όλης τεχνολογίας του electron28n αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία επιτρέποντας στον κάτοχό του να βιώσει την πραγματική απόλαυση ενός μουσικού έργου, αποδίδοντας φυσικές χροιές και δυναμικά χωρίς λαμπρότητες και παχύνσεις. Επιπλέον, η βαριά κατασκευή του το καθιστά ικανό να τροφοδοτήσει με καθαρό ρεύμα οποιοδήποτε πολύπριζο της αγοράς.

  Κάθε electron28n έχει μήκος τουλάχιστον 1,5 μέτρα ώστε να καθίσταται αποτελεσματικό το υψίσυχνο φίλτρο νανοτεχνολογίας που ενσωματώνει, ενώ παρέχεται απομαγνητισμένο και στρωμένο από ειδικά μηχανήματα. Έρχεται τερματισμένο με πολύ υψηλής ποιότητας ακροδέκτες κατασκευασμένους από χαλκό καθαρότητας 99,999% και εξωτερική επίστρωση από πλατίνα. Οι αγωγοί προσαρμόζονται διπλά πάνω στους ακροδέκτες τόσο μέσω συνεχόμενης πίεσης όσο και ειδικής κόλλησης με ασήμι, ενώ η επιφάνεια της κάθε επαφής καθώς και των ακροδεκτών καλύπτεται στη συνέχεια από ένα ειδικό προστατευτικό λαδί, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η σταθερότητα των ηλεκτρικών επαφών και η αντοχή τους στο χρόνο. Τέλος, παρέχεται εγγύηση τεσσάρων ετών.

  Με το electron28n η mamalos cables συνεχίζει τη νέα γενιά ειδικών καλωδίων ανώτερης τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής που ξεκίνησε με το elixir nanotubes interconnect, πραγματώνοντας τη δέσμευση για συνεχή προσπάθεια στην εξέλιξη των προϊόντων της. Απευθύνεται σε ξεχωριστούς ανθρώπους, οι οποίοι αφιερώνουν μέρος της ζωής τους στην τέχνη της μουσικής αναπαραγωγής, με ένα προϊόν υψηλής μουσικής και αισθητικής απόλαυσης το οποίο μπορεί να υποστηρίξει ακόμη και τα πιο απαιτητικά συστήματα. Αυτό δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την χρησιμοποίηση προηγμένης τεχνολογίας, συσσωρευμένης γνώσης, και ανθρώπινης αφοσίωσης στην προσπάθεια για αληθινή προσέγγιση της υψηλής πιστότητας.

   

  Mamalos_text1

   

  sites κατασκευαστή & προϊόντος :
  www.mamalos.com
  Mamalos Electron28n

  1  18 Apr 2018  
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 159ms (16 queries, 92ms)