Ελληνικοί Audiophile σταθμοί 320kbps!! (#2)

 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  καλησπέρα, σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.. μετά από την τόσο θερμή υποδοχή των Ιντερνετικών σταθμών "Audiophile Jazz" & "Audiophile Classical" στην αρχική μας σελίδα, προσθέσαμε και τον "Audiophile Rock & Blues", έτσι για να συμπληρώσουμε τα ακούσματά μας με πιο ροκ μουσικές .. μιλάμε για real time HD streaming στα 320 kbps, η καλύτερη ποιότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο.. καλές ροκ & μπλουζ ακροάσεις λοιπόν!!

  και να υπενθυμίσω μια χρήσιμη λειτουργία, μπορούμε ν' αφήσουμε ανοιχτή την κεντρική σελίδα του www.aca.gr για ν' ακούμε τον σταθμό που έχουμε επιλέξει και να πάμε σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα στο site πατώντας πάνω στο θέμα με το ροδάκι του ποντικιού προς τα κάτω χρησιμοποιώντας το σαν κουμπί.. αυτό φυσικά ισχύει σε όλα τα sites.. όποιος θέλει να τεστάρει μπορεί να πατήσει εδώ με με το ροδάκι του ποντικιού.. θα δει πάνω στον browser δίπλα στο ενεργό φύλλο να ανοίγει ένα νέο φύλλο..

  13  17 Apr 2018  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  καλησπέρα στους φίλους της υψηλής πιστότητας.. λόγω τεχνικής αναβάθμισης το Audiophile Jazz streaming δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο και αντ' αυτού αναρτήθηκε στην κεντρική μας σελίδα το Audiophile Lounge.. το Audiophile Jazz streaming θα επαναλειτουργήσει σύντομα..

  14  13 Feb 2019  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  o Audiophile Jazz επανήλθε.. καλές ακροάσεις σε όλους τους φίλους.. επίσης πολλά ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίζετε αυτή την ωραία προσπάθεια με τους Audiophile σταθμούς και γενικά το site.. ήταν μεγάλη η έκπληξή μου όταν στην έκθεση Hi-End 2018 πολλοί φίλοι με ρώτησαν πότε θα επαναφέρουμε τους σταθμούς, που στη θέση τους είχαμε ανεβάσει προσωρινά το banner της έκθεσης..

  15  14 Feb 2019  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  έγινε αναβάθμιση με ελαφρύτερα & ασφαλέστερα players και οι Audiophile σταθμοί φορτώνονται άμεσα χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς να βαραίνει η σελίδα..

  επίσης πήραμε άδεια από το Radio Swiss και μπορούμε πλέον να φιλοξενήσουμε τους Radio Swiss Jazz & classic.. θα συζητηθεί με τον πρόεδρο Κυριάκο και την Δ/Ο του site για το πως και πότε..

  16  23 Mar 2019  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  Chairman Administrator

  στην αρχική μας σελίδα υπάρχουν αναβαθμισμένοι οι Audiophile Jazz & Audiophile Classical ιντερνετικοί σταθμοί σε HD 320K streaming! για να κατανοήσουμε τη διαφορά, οι ποιοτικότεροι σταθμοί στα FM εκπέμπουν με ποιότητα 32-48Κ!

  17  11 May 2020  
 
page 2/2 rows 12/17 first page  previous page  goto page...  next page  last page 
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 57ms (20 queries, 14ms)