Η προχειρότητα μίας καλής λογικής (#2)

 • AlexD

  AlexD

  ACA Member

  Σε ένα σημείο το κείμενο γράφει

  Art Dudley's rave review of the Harbeth Monitor 40.1 in the October issue, and its swift placement in Class A of your "Recommended Components" section, is most gratifying

  Δηλαδή μισό για να καταλάβω. Βαθμολόγησαν το ηχείο κάπως και μόλις διαπιστώθηκε η σχετική αυτή παρεξήγηση έγινε ένα Class A ηχείο????

  13  15 May 2015  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  ACA Member Administrator

  Άλεξ το ηχείο είναι Class A, με το Α κεφαλαίο.. δεν έχω κανένα όφελος να το λέω, ούτε εξυπηρετώ συμφέροντα κανενός, ούτε ο αντιπρόσωπος είναι μέλος του club, ούτε σκοπεύω να το αγοράσω για να μου κάνει καλύτερη τιμή..

  απλά είχα την τύχη να το χω στον χώρο μου για κάποιον καιρό, ο ήχος του είναι εκπληκτικός, φορά δε από τις αρτιότερες μονάδες.. απλά μερικοί άσχετοι το 'άκουσαν' μισό από τις μετρήσεις στην κουζίνα του Άτκινσον και άλλο μισό από το γεγονός ότι ο σχεδιαστής του επέλεξε λεπτότερη καμπίνα από το συνηθισμένο..

  σάμπως και ο κατασκευαστής δεν θα μπορούσε να ρίξει κανα δυο σανίδες παραπάνω κόντρα πλακέ στην καμπίνα.. η αλήθεια είναι πως κανένας δεν το 'χει ακούσει πραγματικά, διεξοδικά και με καλά ενισχυτικά για να το εκτιμήσει.. τα παιδιά ακούνε από τα σπεκς..

  14  15 May 2015  
 • Pleo

  Pleo

  Registered

  Γι' αυτό και δεν χρειάζονται οι τάξεις και οι προτροπές από τον δοκιμαστή.
  Αρκεί να καταλάβεις γιατί υπάρχει και που απευθύνεται και να το γράψεις. Έτσι αφήνεις τον αναγνώστη να καταλάβει αν του κάνει ή όχι. Το δύσκολο δεν είναι να πεις αν είναι "καλό" ή "κακό", αλλά για ποιο λόγο υπάρχει.
  Και αυτό το τελευταίο δύσκολα το βλέπω σε reviews να γράφεται. Την έχουν δει όλοι κριτές και για κάποιο λόγο πρέπει να το βάλουν στη σκάλα το προϊόν.

  Θα μου πεις από την άλλη, και πως θα μαλώνουμε εμείς;

  15  15 May 2015  
 • petkef

  petkef

  Registered

  Pleo wrote:
  Ο κατασκευαστής αμφισβήτησε τη μέθοδο των μετρήσεων του Άτκινσον που έκανε στην κουζίνα, και αφού τα ψιλοέσπασαν με απαντήσεις ένθεν κακείθεν, στο τέλος ο Ατκινσον παραδέχτηκε το λάθος του.
  Αντί να του πει, άσε μας ρε φίλε με την κουδουνίστρα τον ανηχοικό του BBC, λες και δεν ξέρουμε ότι από ανηχοικό σε ανηχοικό υπάρχουν διαφορές, κι έτσι εμείς να συνεχίσουμε να τρώμε ποπ κορν βλέποντάς τους να τσακώνονται.

  Κατάλαβα.Αντί να ρίξει το αλατοπίπερο στις μετρήσεις,το έριξε όλο στο φαγητό.

  16  16 May 2015  
 • Pleo

  Pleo

  Registered

  Θα μπορούσε να τις κάνει στο μπάνιο και να έβγαιναν πιο καθαρές.

  17  16 May 2015  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  ACA Member Administrator

  δυο σύντομες σκέψεις για να λυθούν κάποιες απορίες..

  εδώ στο νέο aca δεν μας αρέσουν οι παλαιο_προεδρικές τακτικές, δηλαδή γενικώς δεν επιδιώκουμε πολιτικές συζητήσεις, δεν έχουμε σεκσιον για τηλεοράσεις και βιντεοπροβολείς, δεν έχουμε μπανεράκια με διαφημίσεις για ρωσίδες συνοδούς, δεν βάζουμε links σε άλλα φόρουμς για να ανεβάσουμε το τραφικ.. γενικώς μας αρέσει ο δικάναλος ήχος τον οποίο υπηρετούμε και αναδεικνύουμε μέσα από τις συναντήσεις και το site-φόρουμ μας..

  άλλα φόρουμς έχουν άλλες τακτικές, δεκτόν και θεμιτόν, όμως η πραγματικότητα είναι αυτή που έγραψε σ' ένα ποστ ένα δικό μας μέλος για το συγκεκριμένο φόρουμ, δηλαδή "Οι πιο πολλοι εδώ εχουν συστήματα μεχρι ενα ταληρο"..

  την πιο μεγάλη διαφήμιση για τα ηχεία Γκριμμ την έχει κάνει ο υποφαινόμενος, αποκαλώντας τα hi-end components και συγκρίνοντάς τα με τα ATC SCM50, ένα από αρτιότερα ηχεία παγκοσμίως.. απλά επειδή ο υποφαινόμενος έχει τύχει ν' ακούσει και 5-6 παραπάνω πράγματα ανέφερε τη γνώμη του, δηλ ότι τα ηχεία Γκριμμ είναι πολύ ακριβά για τον ήχο τους και τη συνολική τους απόδοση και αφ' ετέρου πως τα ηχεία Harbeth 40.1 είναι εκπληκτικά ηχεία και τα Γκριμ με κανέναν τρόπο δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί τους.. αυτό έφερε μεγάλη αναστάτωση στους υποστηριγκτές του συγκεκριμένου ηχείου και στους χειροκροτητές τους..

  το γνωστό παραμύθι και επεισόδιο το 'χουμε ζήσει πολλές φορές με το συγκεκριμένο φόρουμ και τα συγκεκριμένα άτομα, θα σας θυμίσω πριν κανα δυο χρόνια την επίθεση που είχαν κάνει στον Λ.Σ. όπου αντί να σεβαστούν τις γνώσεις του και να ανταποκριθούν στο κάλεσμά του για να ακούσουν λίγη καλή μουσική από ένα υπερ-σύστημα που ούτε στα πιο μεγάλα τους όνειρα δεν θα μπορούσαν ν' αποκτήσουν, του την έπεσαν με ένα ντακάκι του 500άρικου και μερικά τερα τζάμπα παράνομων κατεβαστών αρχείων για ν' ακούσουν "μποτιές", αυτό τους έλλειπε, απ' αυτό έχουν μάθει να κρίνουν τα hi-end συστήματα.. επίσης επιτέθηκαν με απαράδεκτο τρόπο στον Β.Τσαντ. όντας moderator δικός τους ευτελίζοντας τις απόψεις και την προσωπικότητά του, αναγκάζοντάς τον έτσι σε παντελή από τότε αποχή..

  το χειρότερο απ' όλα όμως είναι ότι πάνω στο πάθος για υποστήριξη και προώθηση των "ιδεών" τους απαντούν με χείριστες συμπεριφορές, επιστρατεύοντας ουρανοκατέβατους πιθανούς (!!) αγοραστές και αναρτώντας απαράδεκτα και ανυπόστατα γεμάτα με φανατισμό γραπτά, αγνοώντας παντελώς τις ανθρώπινες σχέσεις και το δικαίωμα του άλλου να διαφωνεί μαζί τους..

  18  20 May 2015  
 • Manos_Bits

  Manos_Bits

  ACA Member Administrator

  και τελειώνω εδώ, αυτό το κάνουν κάποια ξερόλικα άτομα (με την ανοχή φυσικά των προϊσταμένων τους), που τα έχουν μάθει όλα και τα ξέρουν όλα αποκωδικοποιώντας την ποιότητα των μηχανημάτων από τα specs σαν τις χαρτορίχτρες, ενώ είναι ανάξια να στήσουν ένα σύστημα της προκοπής στο χώρο τους αναρτώντας συνεχώς σε αγγελίες τις λανθασμένες επιλογές τους από την προηγούμενη ξερόλικη θητεία τους.. άιντε μπράβο ναυτάκια και παπαγαλάκια..

  19  20 May 2015  
 
page 2/2 rows 12/19 first page  previous page  goto page...  next page  last page 
(C) ACA - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 124ms (18 queries, 45ms)